fbpx

De eerste investering van Gözde Gezondheidszorg Groep, opgericht door Op.Dr. Kenan KALI in 1998, begon in Malatya en zet haar ziekenhuis investeringen voort in de steden Adıyaman, Izmir en Kuşadası. Daarnaast heeft zij ook verschillende medische investeringen zoals; een medisch centrum, medisch beeldvormingscentrum, en dialysecentrum in Konya, Bolu en Adıyaman gedaan. Gözde Ziekenhuizen, die altijd het verschil heeft gemaakt in de gezondheidszorg met zijn professionele aanpak en up-to-date diagnostische en behandelingsmethoden, is een sterke zorggroep die tot op de dag vandaag nog steeds actief is met in totaal 7 ziekenhuizen en 1 chirurgisch medisch centrum.

Gözde Gezondheidszorg Groep, die haar investeringen op het gebied van gezondheid zal voortzetten om meer mensen van dienst te kunnen zijn, heeft het principe aangenomen om bij te dragen aan de ontwikkeling van de geneeskunde met up-to-date, preventieve en curatieve gezondheidsdiensten, elk met zijn gespecialiseerde artsen en professionele zorgverleners, zonder afbreuk te doen aan de medisch-ethische waarden met haar totale kwaliteitskennis.

● Özel Sağlık Ziekenhuis - Izmir
● Gözde Ziekenhuis - Kuşadası
● Gözde Ziekenhuis - Izmir
● Gözde Ziekenhuis - Malatya
● Gözde Academisch Ziekenhuis - Malatya
● Gözde Kışla Ziekenhuis - Malatya
● Gözde Anamed Chirurgisch Medisch Centrum - Malatya
● Gözde Ziekenhuis - Adıyaman

Gözde Gezondheidszorg Groep, die gelooft dat voolwaardige gezondheidszorg diensten de hoeksteen vormt van een gezonde samenleving, stelt dat elk individu recht heeft op kwaliteitsvolle, vriendelijke, respectvolle, transparante en gelijkwaardige gezondheidsdiensten. Gözde Gezondheidszorg Groep zal deze kwaliteit en vorm van zorg blijven geven onder het motto; "Uw meest waardevolle bezit is uw gezondheid".

Gezondheidstoerisme
Wij bieden met trots de hele wereld onze zorg!

Turkije, met haar gespecialiseerde artsen en ziekenhuizen in het hele land, is een van 's werelds toonaangevende medische centra. Het Gözde Ziekenhuis biedt hoogwaardige gezondheidszorg aan zowel Turkse als internationale patiënten vanuit het buitenland.

Mogelijkheden die de Gözde Health Group haar patiënten biedt;
- Onderzoek voor en na de operatie, gezondheids advies via een gezondheidsadviseur en verpleegkundige diensten
- Luchthaven en ziekenhuisvervoer
- Accommodatie in een privéappartement in MyVia-appartementen
- Autohuur op verzoek van de patiënt
7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?