fbpx

Wat is een PRP-behandeling?

Platelet Rich Plasma-PRP-behandeling bij haartransplantatie is een methode die wordt gebruikt bij de behandeling van haarverlies bij zowel mannen als vrouwen. De PRP-methode is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandelingsoptie die haarzakjes stimuleert om haarverlies bij patiënten met haarverliesproblemen te elimineren. De nieuwste onderzoeken en de nieuwste technologieën zijn gebaseerd op een medisch inzicht dat weefsel en wondgenezing samen biedt. Als resultaat van deze wetenschappelijke studies wordt PRP-behandeling toegepast op de hoofdhuid met volledig natuurlijke methoden om de huid en haarzakjes te stimuleren.

Hoe werkt PRP-behandeling?

Artsen begonnen ongeveer tien jaar geleden PRP-therapie te gebruiken om het genezingsproces van beschadigde gewrichten te versnellen. Tijdens de behandeling neemt een technicus uw bloed op en draait het in een centrifuge om de bloedplaatjes en het plasma te scheiden. Artsen injecteren vervolgens het plasma, dat helpt bij het herstellen van bloedvaten, celgroei en wondgenezing bevordert en de productie van collageen stimuleert. Onderzoekers begonnen PRP in de dermatologie te gebruiken nadat ze ontdekten dat hoge concentraties bloedplaatjes in plasmacellen de haargroei ondersteunen door de groeifase van de haarcyclus te verlengen. Artsen injecteren PRP-plasma in de hoofdhuid waar haarverlies is opgetreden. Ze dienen de injecties meestal maandelijks toe gedurende een periode van drie maanden, daarna worden de injecties verdeeld over drie of vier maanden gedurende een periode van maximaal twee jaar. Het injectieschema is afhankelijk van uw genetica, patroon en haarverlies, leeftijd en hoeveelheid hormonen.

Hoe wordt PRP-behandeling toegepast?

Plasma is het vloeibare deel van uw bloed dat grotendeels uit water en eiwitten bestaat. Het zorgt ervoor dat rode en witte bloedcellen en bloedplaatjes door uw bloedbaan kunnen bewegen. Bloedplaatjes zijn een soort bloedcellen die bloedstolling mogelijk maken. Ze spelen ook een rol bij genezing. Om het plasma te verzamelen, zuigt een arts bloed uit uw lichaam en gebruikt een machine om het bloedplaatjesrijke plasma van de rest van het bloed te scheiden. Vervolgens verdooft de arts het deel van uw lichaam dat is behandeld met PRP-injecties. Na gevoelloosheid gebruikt de arts een naald om uw plasma in het behandelde deel van uw lichaam te injecteren. PRP-injecties duren meestal ongeveer 30 minuten, maar het hangt af van het gebied waarop u zich richt. Nadat bloedplaatjes het te behandelen gebied zijn binnengekomen, breken ze af en geven ze groeifactoren af, verbindingen die cellen helpen herstellen en regenereren. Aangenomen wordt dat dit het genezingsproces van uw lichaam in gang zet.

PRP-behandeling moet mogelijk gedurende ten minste 2-3 sessies worden toegepast. Het interval tussen de sessies is ongeveer 3 weken. Een keer per jaar herhalen van de PRP-behandeling verhoogt en behoudt het effect van de behandeling. Om PRP-geassisteerde haartransplantatie zeer effectief en succesvol te laten zijn, kunt u de kwaliteit van het bloed verhogen door verslavende gewoonten zoals roken en alcohol te vermijden.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?