fbpx

Al meer dan 20 jaar dienen we onze waardevolle patiënten op het gebied van geneeskunde en gezondheid met onze 7 ziekenhuizen, 382 artsen en meer dan 4000 duizend medewerkers.

We weten dat de ernst van ons werk zit in het raken van het menselijk leven, en we zijn vereerd om u te behandelen en te genezen met ons professionele en ervaren team. Met de 1,8 miljoen patiënten die we jaarlijks onderzoeken en behandelen, staan ​​we geen enkele onderbreking van de behandeling van onze patiënten toe dankzij onze geavanceerde technologische apparaten en de aandacht die we aan elk individu besteden.

We zijn verheugd met u te kunnen delen dat we gezondheidszorg verlenen aan onze internationale patiënten in onze volledig uitgeruste A + service ziekenhuizen, die verspreid zijn over alle regio's van Turkije. Als chirurg ken ik de gevoeligheid van het menselijk leven en het belang van medische service, en we besteden extra zorg om ervoor te zorgen dat alle hygiëne, service en gezondheidszorg in de Göze International Hospitals Group in overeenstemming zijn.

Op. Dr. KENAN KALI
Chat openen
Gözde International Hospitals
Kunnen we je helpen?