fbpx

Verhalen van Patiënten

Voor de verhalen van onze patiënten over onze ziekenhuizen en de behandelingen die we toepassen

Michelle


Na mijn vreselijke ervaring in de Dominicaanse Republiek, was ik een beetje bang en terughoudend om nog een operatie in het buitenland te ondergaan. Na maanden van onderzoek, planning en lange gesprekken met mijn chirurg, voelden ik mij eindelijk zelfverzekerd bij de het Gozde ziekenhuis. Mijn grootste zorg was communicatie. Door gebrek aan communicatie was mijn neusvorm helemaal niet zoals ik had gevraagd. Links met een enorme bult op het puntje van mijn neus. Gelukkig kon ik videogesprekken voeren via Zoom met mijn chirurg in het ziekenhuis van Gozde. Hij nam alle aarzeling weg en ik had het gevoel dat we op dezelfde pagina zaten. Ik had maar één kans met deze operatie omdat de secundaire operaties moeilijker zijn dan de eerste. Het is nu nog maar 3 weken geleden, maar ik hou nu al van de vorm van mijn neus, het is goed om na al die jaren weer zelfverzekerd te zijn.

Hennie


Het hebben van een groot gezin was altijd mijn droom en ik kan zeggen dat ik die droom heb vervuld. Maar na mijn vierde kind straalde mijn lichaam mijn leeftijd niet meer uit. Hoewel ik in de 40 ben, zakten mijn buik en borsten door, net als in de 60. De frustratie was groot en ik had een beetje een hekel aan spiegels. Ik wou nooit met mijn kinderen gaan zwemmen. Ik was onzeker over mijn uiterlijk en besloot daar verandering in te brengen. Kusadasi is elk jaar onze favoriete vakantiebestemming, en dat was ook de reden dat ik dit jaar ben gaan zoeken op het internet en voor mijn operatie contact opgenomen met de ziekenhuizen van Gozde. Ze regelden zelfs een transfer van Kusadasi naar Izmir voor mijn operatie. De operatie duurde ongeveer 3 uur, maar daarna was alles perfect. Ik schaam me niet meer om jurken te dragen of met mijn kinderen naar het strand te gaan. Ik ben begonnen weer van mijn leven te genieten. Bedankt voor alles! Vooral het medische team en mijn chirurg, maar natuurlijk niet te vergeten, mijn persoonlijke tolk!

Rene van Z.


Vanaf mijn twintigste is mijn haar groei sterk achteruitgegaan. Veel producten, shampoos, lotions, etherische oliën gebruikt, maar geen van hen heeft het terugtrekken gestopt. Ik gaf het bijna op en was klaar om de waarheid te omarmen dat ik een kale man ben. Op een dag kwam ik op het het internet het ziekenhuis van Gozde tegen. Ik heb een aanvraag ingediend, maar mijn verwachtingen waren helemaal niet geweldig. Ik antwoorde ze eigenlijk een beetje met tegenzin, omdat ik denk ik het idee had dat het allemaal niet zo goed zou werken. Toen gebeurde er een magisch moment, ik ging door hun voor en na foto's en kon mijn ogen niet geloven. Ik heb mijn operatie de week daarop geregeld. Nu ben ik op de 4e maand. Het groeit langzaam, maar ik heb nu al meer haar dan dat ik voorheen had. Ik kan niet wachten om de definitieve resultaten te bereiken!

Suzanne Groen


Ik heb mijn buikwandcorrectie, tummy tuck, ongeveer een maand geleden ondergaan in het Gozde Ziekenhuis. Ik ben volledig genezen en in perfecte vorm. Ik was al maanden aan het trainen om van mijn hardnekkige buik vet en overtollige huid af te komen, maar geen succes. Ik wou dat ik eerder op zoek was gegaan en contact met hen had opgenomen. Ik had mijn twijfels om naar Turkije te reizen voor een operatie, maar al mijn aarzeling is verdwenen nadat ik contact had opgenomen met Gozde International en door de Nederlands sprekende medische consultant ben geïnformeerd. Het ziekenhuis is een van de beste die ik ooit heb gezien. Erg bedankt voor alle hulp en, zeker aan Kjeld, voor de Nederlandse begeleiding. Sterk aanbevolen! Xo

Sjanneke T.


Ik ben onlangs een gezichts- en neklift ingreep ondergaan in het ziekenhuis van Gozde International. Alles verliep vlot. Ik ben nog in het genezingsproces, maar ik voel me een stuk beter. Ik geniet ervan om mezelf in de spiegel te bekijken. Niet dat ik niet blij en tevreden met mijzelf was, maar het was een beetje teleurstellend om jezelf elke dag langzaam ouder te zien worden. Ik heb altijd gedacht dat ik daar niet veel tegen kon doen. Uiteindelijk zal de tijd alles overnemen, maar ik zou zeggen dat ik mijn 15 jaar terug heb.

Gea Verboom


Geweldige ervaring van start tot finish. Schoon en mooi hotel, perfect ziekenhuis. Het mooiste is eigenlijk de ziekenhuiservaring. Iedereen spreekt Engels, en ik had een persoonlijke begeleider die Nederlands sprak. Het ziekenhuis en hotel waren ook heel dicht bij het stadscentrum voor het geval ik nog even in stad wou rondwandelen voor de operatie. Geldautomaten, restaurants, apotheken in de buurt. Mijn verwachtingen werden overtroffen. Absoluut een aanrader en zeker geen spijt.

Marjon van de L.


Ik kan niet beginnen uit te leggen hoe goed de hele ervaring was. De service en communicatie waren uitstekend. Ik heb mijn operatie een week na mijn eerste telefoongesprek kunnen boeken. Stel je voor dat je een week na je eerste telefoongesprek in Nederland een operatie moet ondergaan, dat is erg onwaarschijnlijk met onze wachttijden hier. Alles was verrassend snel en netjes gepland. Ik heb mijn koffers gepakt en was in Izmir. Opgehaald van het vliegveld met een VIP auto, voelde ik me alsof ik een beroemdheid was. Het hotel was gezellig en schoon en ook de room service was uitstekend. Het ziekenhuis is de belangrijkste reden waarom ik voor Gozde heb gekozen, en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb nog nooit in mijn leven zo'n perfect ziekenhuis gezien, menig ziekenhuis in Nederland zou hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Het personeel, de apparatuur, de ziekenhuiskamers ... Ik kan met zekerheid zeggen dat de ziekenhuiskamers veel beter zijn dan veel 5 sterren hotelkamers. Ik wou dat ik een paar foto's had kunnen maken om aan mijn recensie toe te voegen. Mijn algehele ervaring was absoluut perfect, 5 sterren, 10 op 10. Ik heb dit ziekenhuis al aanbevolen aan iedereen die ik ken

Gr. Ans


Omdat ik in Nederland nog net niet in aanmerking kwam voor een buismaag/gastric sleeve, ben ik gaan zoeken op het internet voor andere opties en alternatieven. Ik hoorde van een vriendin die een jaar eerder een soortgelijke operatie had gehad, dat Turkije goed bekend stond voor maagverkleiningen. Na een tijd zoeken en vergelijk op het internet en via de mail en telefoon heb ik gekozen voor het gozde ziekenhuis. De afdeling voor internationale patiënten heeft mij stap voor stap begeleid en geïnformeerd over hoe het gehele proces zou gaan verlopen. Aangezien ik alleen Nederlands spreek, en zeer gebrekkig Engels was het een heel groot plus punt voor mij om een Geen spijt en en blij met het resultaat.

Sandra en Edwin


Ik woon, samen met mijn man, voor nog ziet zo een lange tijd in Turkije en was op zoek naar een goede gynaecoloog/verloskundige voor mijn tweede zwangerschap en ben gaan zoeken naar een internationaal ziekenhuis vanwege onze taalbarrière. Na het kijken voor, en uitzoeken van ziekenhuizen ben ik, uiteindelijk, samen met mijn man bij Gozde International Hospitals uitgekomen. Dokter voorzag me van een betere zwangerschap met haar begrip, geduld, vriendelijkheid en suggesties tijdens mijn moeilijke zwangerschapsperiode. Ik wou dat we elkaar in bij mijn eerste zwangerschap hadden kunnen leren kennen. Wij zijn nu de trotse ouders van onze kleine dochter. Eindeloos veel dank aan uw ziekenhuis, onze dokter en zorgzaam personeel.
Chat openen
Gözde International Hospitals
Kunnen we je helpen?