fbpx

Ik kan niet beginnen uit te leggen hoe goed de hele ervaring was. De service en communicatie waren uitstekend. Ik heb mijn operatie een week na mijn eerste telefoongesprek kunnen boeken. Stel je voor dat je een week na je eerste telefoongesprek in Nederland een operatie moet ondergaan, dat is erg onwaarschijnlijk met onze wachttijden hier. Alles was verrassend snel en netjes gepland.

Ik heb mijn koffers gepakt en was in Izmir. Opgehaald van het vliegveld met een VIP auto, voelde ik me alsof ik een beroemdheid was. Het hotel was gezellig en schoon en ook de room service was uitstekend. Het ziekenhuis is de belangrijkste reden waarom ik voor Gozde heb gekozen, en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n perfect ziekenhuis gezien, menig ziekenhuis in Nederland zou hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Het personeel, de apparatuur, de ziekenhuiskamers … Ik kan met zekerheid zeggen dat de ziekenhuiskamers veel beter zijn dan veel 5 sterren hotelkamers. Ik wou dat ik een paar foto’s had kunnen maken om aan mijn recensie toe te voegen.

Mijn algehele ervaring was absoluut perfect, 5 sterren, 10 op 10. Ik heb dit ziekenhuis al aanbevolen aan iedereen die ik ken

Chat openen
Gözde International Hospitals
Kunnen we je helpen?