fbpx

Het hebben van een groot gezin was altijd mijn droom en ik kan zeggen dat ik die droom heb vervuld. Maar na mijn vierde kind straalde mijn lichaam mijn leeftijd niet meer uit. Hoewel ik in de 40 ben, zakten mijn buik en borsten door, net als in de 60. De frustratie was groot en ik had een beetje een hekel aan spiegels. Ik wou nooit met mijn kinderen gaan zwemmen. Ik was onzeker over mijn uiterlijk en besloot daar verandering in te brengen.

Kusadasi is elk jaar onze favoriete vakantiebestemming, en dat was ook de reden dat ik dit jaar ben gaan zoeken op het internet en voor mijn operatie contact opgenomen met de ziekenhuizen van Gozde. Ze regelden zelfs een transfer van Kusadasi naar Izmir voor mijn operatie. De operatie duurde ongeveer 3 uur, maar daarna was alles perfect.

Ik schaam me niet meer om jurken te dragen of met mijn kinderen naar het strand te gaan. Ik ben begonnen weer van mijn leven te genieten. Bedankt voor alles! Vooral het medische team en mijn chirurg, maar natuurlijk niet te vergeten, mijn persoonlijke tolk!

Chat openen
Gözde International Hospitals
Kunnen we je helpen?