fbpx

Behandeling van Scoliose

Scoliose is een aandoening van de wervelkolom en staat bekend als een buigprobleem in de wervelkolom. Spinale kromming bij scoliose wordt meestal gezien in de achterkant van de borst of in de lumbale regio. Scoliose kan aangeboren voorkomen of kan later optreden. Infecties en tumoren zijn effectief bij volgende scolioseziekten, maar in sommige gevallen wordt ook scoliose-vorming met onbekende oorzaak gezien.

Wanneer de menselijke wervelkolom gezond is, begint deze aan de onderkant van het hoofd en loopt door vanaf het midden van het lichaam tot aan de taille. De delen die de wervelkolom bij elkaar brengen, zijn de wervels. De wervels komen samen in de nek, rug en taille om de wervelkolom te vormen en de wervelkolom fungeert als de belangrijkste pijler voor ons lichaam om rechtop te staan. Het vermogen om rechtop te staan, het realiseren van lichaamsbewegingen en de activiteiten die voor mobiliteit zorgen, houden rechtstreeks verband met de gezondheid van de wervelkolom.

Wanneer scoliose zich ontwikkelt, ziet u bochten naar rechts en naar links in de wervelkolom die recht naar beneden gaat. Met vroege diagnosetoepassingen is het gemakkelijker om scoliose te behandelen, maar in vergevorderde stadia kan scoliose onder grote hoeken buigen en wordt de behandeling moeilijker.

Wat zijn de oorzaken en soorten scoliose?

Scoliose is een van de aangeboren of kinderziekten en heeft een grote invloed op de kwaliteit van leven van kinderen in de ontwikkeling van kinderen. Scolioseziekten met onbekende oorzaak komen voor, maar de meeste scoliose is aangeboren door factoren in de baarmoeder. Genetische factoren hebben een grote invloed.

Het eerste type scoliose zijn aangeboren scolioseziekten die bekend staan ​​als aangeboren. Van de ribben is bekend dat ze congenitale scoliose veroorzaken. Bovendien kunnen ze ontstaan ​​door ontwikkelingsstoornissen in de wervelkolom.

Er is ook een soort scoliose die optreedt door polio, dat wil zeggen polio. Het kan worden samengevat als een probleem dat verband houdt met het spierweefsel rond de wervelkolom. Spiergroepen die hun functie verliezen als gevolg van problemen als hersenverlamming of spierverspilling kunnen de wervelkolom niet sterk vastgrijpen en er ontstaat scoliose. Ten slotte zijn er idiopathische scolioseziekten met onbekende oorzaak. De gezonde wervelkolom kan kromtrekken als gevolg van een situatie die niet kan worden geleerd.

Wat zijn de symptomen van scolioseziekte?

Omdat scolioseziekte congenitaal of in de kindertijd voorkomt, is het erg belangrijk om de vorm en bewegingsstoornissen te volgen voor een vroege diagnose. Als er sprake is van buiging van de wervelkolom, moet onderzoek worden gedaan met het vermoeden van scoliose, omdat deze buigingen de duidelijkste symptomen zijn. De meest voorkomende symptomen zijn de vorming van een asymmetrisch beeld tussen de schouders, de vorming van een asymmetrisch beeld tussen de schouder en de heup, pijnlijke rugklachten van nek tot middel, kortademigheid, vermoeidheid en een toename van het aantal en de ernst van de kromming.

Scoliose diagnose en behandeling

De diagnose van scoliose is erg belangrijk voor een succesvolle behandeling van de ziekte. Omdat het met een vroege diagnose mogelijk is om de ziekte onder controle te houden en te behandelen voordat de kwaliteit van leven afneemt. Het kan zelfs mogelijk zijn om scolioseziekte te behandelen met een vroege diagnose zonder dat chirurgische interventie nodig is.

Scoliose-diagnosetoepassingen moeten worden gemaakt bij pasgeboren baby's. De controle van ouders is erg belangrijk voor het probleem van scoliose dat in de toekomst optreedt. Raadpleeg bij twijfel een arts. Op dit punt zullen beeldvormende methoden het lichamelijk onderzoeksproces volgen. Beeldvormingsmethoden zoals röntgenstraling, magnetische resonantie en computertomografie zijn de meest gebruikte diagnostische toepassingen. Nadat de ziekte is ontdekt, kan de ernst van scoliose worden onderzocht met een scoliose.

Bij de behandeling van scoliose worden verschillende behandelingstechnieken zoals fysiotherapie en revalidatiestudies, korsetbehandeling en bracing gebruikt. Met een vroege diagnose kunnen deze praktijken succesvol zijn en kan de bestaande scoliose-aandoening worden verbeterd. Als de ernst van scoliose echter zo ver is gevorderd dat deze behandelingen niet onder controle kunnen worden gehouden, worden chirurgische toepassingen de enige optie. Bij scoliosechirurgie wordt, na de incisies in de wervelkolom, de gebogen wervelkolom teruggebracht naar de vereiste positie. Hiervoor wordt de ruggengraat opnieuw gepositioneerd met schroeven en staven en is het operatieproces voltooid. Na een scolioseoperatie kan het proces worden voortgezet met fysiotherapie-oefeningen voor een gezond lichaam.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?