fbpx

Robotische Pyeloplastiek

Robotische Pyeloplastiek chirurgie is een robotische chirurgische methode die wordt gebruikt bij de behandeling van Nier Kanaal Stenose. De Robotische Pyeloplastiek-operatie wordt uitgevoerd met medische technologie genaamd Da Vinci Robot. Dankzij moderne medische studies en de ontwikkeling van medische technologieën hebben dergelijke ontwikkelingen technieken aan het licht gebracht die het verschil zullen maken, vooral bij gesloten chirurgische ingrepen.

Wat is Nier Kanaal Stenose (Nierarteriestenose)?

Nierstenose is een van de meest acute nieraandoeningen. Nieren zijn de reinigingspunten in ons lichaam. Omdat een van de belangrijkste functies van de nieren is om afvalstoffen en giftige stoffen uit ons lichaam te verwijderen nadat deze stoffen zijn afgebroken, worden ze via de urine uit het lichaam uitgescheiden en de functie van de nieren zorgt voor dit proces. Nieren bevinden zich aan beide zijden van het lichaam. Er kunnen zich veel verschillende ziekten in de nieren ontwikkelen; nierkanker is een van de meest ernstige ziekten. Nierkanaalstenose is ook een ziekte die serieus moet worden genomen en die moet worden genezen met diagnose en behandelingspraktijken.

Nierkanaalstenose kan zich manifesteren in een mild beloop, of het kan optreden in ernstige maten die het nierkanaal volledig blokkeren. Nierstenose, die voornamelijk optreedt als gevolg van erfelijke vasculaire druk, kan worden opgespoord met lichamelijk onderzoek, informatie-uitwisseling en beeldvormende methoden. Nierstenose-operaties worden met succes uitgevoerd met Robotische Pyeloplastiek. Robot chirurgie bij Nier Kanaal Stenose levert zeer gunstige resultaten op in vergelijking met traditionele methoden.

Minimale Bijwerkingen en Hoog Succes met de Da Vinci Robot

Da Vinci Robot is een medische technologie die wordt gebruikt in robotische chirurgie toepassingen. Het bestaat uit de applicatierobot en de operatorconsole waarop deze wordt bestuurd. Uitgerust met veel uitgebreide functies, wordt Da Vinci Robot gevonden in 's werelds toonaangevende ziekenhuizen. Ons ziekenhuis, als een van de weinige ziekenhuizen met Da Vinci Robot, voert met succes robotische chirurgische toepassingen uit. Aangezien de da Vinci Robot op de console wordt bediend, heeft deze een mechanisme dat de operator zelfs zittend kan bedienen. Op deze manier kan de arts zich beter concentreren op chirurgische ingrepen met de effecten van hoge concentratie, lage stress en lage vermoeidheid. Tegelijkertijd is de Da Vinci Robot functioneel veel beter in staat dan mensen. Het heeft 4-5 keer meer rotatiecapaciteit bij polsbewegingen dan de menselijke pols en werkt met groot succes in smalle gebieden. Het neemt het nadeel van hand-shaking volledig weg. Bij operaties met kleine incisies treden lage bijwerkingen op en wordt een hoog succes behaald.

Robotische Pyeloplastiek Operatie

Robotische Pyeloplastiek operaties worden uitgevoerd onder narcose met behulp van Da Vinci Robot in het kader van robotische chirurgie toepassingen. Bij robotische chirurgie met Pyeloplastiek begint het operatieproces met de incisies die vele malen kleiner zijn dan bij traditionele methoden. Robotische Pyeloplastiek toepassing wordt uitgevoerd door de membranen rond de darmen in de buik te passeren. Dankzij de 3D- en hoge resolutie-afbeeldingen gemaakt door de Da Vinci Robot, vindt het proces plaats met grote zoom in een zeer smal gebied. Om deze reden is het slagingspercentage bij Robotische Pyeloplastiek chirurgie 95%. Bij Robotische Pyeloplastiek wordt de operatie op millimeterniveau uitgevoerd bij de nieruitgang door het operatiepunt te bereiken, en het proces wordt voltooid met steken op millimeterniveau.

Wat zijn de Voordelen van Robotische Pyeloplastiek?

Een van de grootste voordelen van Robotische Pyeloplastiek toepassingen is dat de patiënt het proces kan voltooien met een meer esthetisch cosmetisch uiterlijk omdat het wordt uitgevoerd met kleine incisies. Bovendien verkort deze situatie ook de operatietijd. Tegelijkertijd worden de opnameduur en de hersteltijd van de patiënt verkort. Dankzij deze effecten van Robotische Pyeloplastiek, komt hoog succes met lage bijwerkingen. Een van de belangrijkste redenen voor het hoge slagingspercentage is dat de aanwezigheid van kruisaders vrij duidelijk kan worden gedetecteerd.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Mederwerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng indien van toepassing cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?