fbpx

Robotische Prostatectomie

Robotische prostatectomie is een chirurgische ingreep die wordt uitgevoerd bij de behandeling van prostaatkanker. In tegenstelling tot traditionele of laparoscopische operaties, maakt Robotische Prostatectomie echter gebruik van medische technologieën die operaties met minder bijwerkingen mogelijk maken. Robotische Prostatectomie-chirurgie wordt uitgevoerd met de Da Vinci Robot, die zich in een beperkt aantal ziekenhuizen ter wereld bevindt. De da Vinci Robot is een van de ontdekkingen die een verschil heeft gemaakt in de moderne medische praktijk. Ons ziekenhuis is een van de weinige ziekenhuizen met de Da Vinci Robot, en in deze context worden robotische chirurgie toepassingen met succes uitgevoerd. De Da Vinci Robot, samen met de Robotische Prostatectomie operatie, levert succesvolle resultaten op voor patiënten met prostaatkanker, waarvan is begonnen met onderzoeken in het kader van de urologie.

Prostaatkanker

Prostaatkanker treedt op als gevolg van de kankerweefsels die worden gevormd door de opeenhoping van cellen die afwijkingen in deze regio vormen. Prostaatkanker, een van de meest voorkomende vormen van kanker bij mannelijke patiënten, wordt met succes genezen met een vroege diagnose. Chirurgische en niet-chirurgische ingrepen voor prostaatkanker bestrijden kankerweefsel. Kankerweefsel wordt verwijderd tijdens het proces dat wordt uitgevoerd in het kader van chirurgische toepassingen. Beeldvormingsmethoden en biopsietechnieken worden gebruikt bij de diagnose van prostaatkanker. De chirurgische ingreep wordt uitgevoerd met de Da Vinci Robot met minimale bijwerkingen en een hoog slagingspercentage.

Da Vinci Robot

Da Vinci Robot is een zeer succesvolle medische technologie die robotische chirurgische operaties uitvoert. Bij operaties die worden uitgevoerd met de Da Vinci Robot, wordt de procedure voltooid door middel van kleine incisies. Het biedt veel succes met minimale bijwerkingen in vergelijking met traditionele methoden. De Da Vinci Robot wordt gerealiseerd met een robot die de operator-arts beheert op de console. Dankzij dit apparaat zijn handtrillingen geen nadeel en is de functie van de polsbewegingen van de robot 4-5 keer een mens. Daarom worden zeer effectieve resultaten verkregen in kleine ruimtes. Bovendien kunnen artsen tijdens het gebruik van de Da Vinci Robot de console zelfs zittend gemakkelijk bedienen, waardoor de concentratie op de operatie toeneemt en vermoeidheidseffecten worden verminderd.

Robotische Prostatectomie

Bij een Robotische Prostatectomie bevindt het toepassingsgebied zich over het algemeen in het vlak van de blaas en prostaat, en omringen zenuwen dit gebied. Tijdens de operatie is het doel gericht op het verwijderen van de prostaat of het verwijderen van kankerweefsel zonder de zenuw-vaatbundel te beschadigen. Nadat dit proces met succes is uitgevoerd, wordt de blaas opnieuw verbonden met de urinewegen en is het operatieproces voltooid. Deze applicatie, beheerd door de operator-arts op de console met eenvoudige incisies, heeft een zeer hoog slagingspercentage. Indien de gehele prostaat niet wordt verwijderd, kunnen de behandelpraktijken in het kader van prostaatkanker worden voortgezet. Robotische Prostatectomie is een chirurgische ingreep die de meest succesvolle resultaten laat zien bij prostaatoperaties van vandaag.

Voordelen van een Robotische Prostatectomie

Een van de voordelen van een Robotische Prostatectomie is dat er minder incisie en dus minder bloedverlies optreedt. Dankzij de Da Vinci Robot worden er minder incisies gemaakt dan traditionele methoden en wordt het risico op zowel infecties, oedeem en bloedverlies verkleind. Dankzij Robotische Prostatectomie blijven patiënten korter in het ziekenhuis en is hun algemeen herstel sneller. Met de voordelen van robotische chirurgie kan worden gezegd dat de operatietijd ook korter is.

In het proces dat begint na de Robotische Prostatectomie-operatie, is het mogelijk om urinecontrole te bereiken en sneller terug te keren naar het seksuele leven, aangezien patiënten een toepassing ondergaan die eenvoudiger is dan traditionele methoden. Met minder bijwerkingen kunnen patiënten herstellen zonder extra complicaties.

Omdat met de Da Vinci Robot zelfs in krappe ruimtes hoge prestaties worden getoond, is het dankzij dit voordeel mogelijk om de anatomische structuur te beschermen en zenuwbeschadiging tot een minimum te beperken.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voorr u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng indien van toepassing cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?