fbpx

Robotische Nefrectomie - Gedeeltelijke Nefrectomie

Robotische Nefrectomie en Partiële Nefrectomie-toepassingen karakteriseren twee verschillende chirurgische ingrepen die worden uitgevoerd als gevolg van nierkanker. Beide operaties worden uitgevoerd bij nierkankerchirurgie. Het verschil tussen Robotische Nefrectomie en gedeeltelijke nefrectomie is de verwijdering van de gehele nier en het omliggende vetweefsel met kankerontwikkeling bij Robotische Nefrectomie. Bij Gedeeltelijke Nefrectomie is het de bedoeling om alleen het gebied en het omliggende kankerweefsel te verwijderen, terwijl het essentieel is om het gezonde nierweefsel op een zo hoog mogelijk niveau te beschermen. Beide toepassingen kunnen met succes worden uitgevoerd met de Da Vinci Robot in het kader van robotische chirurgietechnieken. Nierkanker is een van de soorten kanker met een zeer hoge behandelingsmogelijkheid bij vroege diagnose, en patiënten kunnen weer gezond worden met chirurgische ingrepen en behandelingstoepassingen na chirurgische ingrepen. Als resultaat van moderne medische behandelingen en ontwikkelingen in de medische technologie, zijn Robotische Nefrectomie en Partiële Nefrectomie de laatste jaren de meest geprefereerde toepassingen geworden met lage bijwerkingen en groot succes.

Nierkanker

Nierkanker ontstaat als gevolg van celafwijkingen in de nier. Omdat de cellen die zouden moeten afsterven niet verdwijnen en de pasgeboren cellen een overmaat aan cellen vormen, brengen de opgehoopte cellen de kankerweefsels samen. Op deze manier begint de vorming van kankerweefsel en ontwikkelt zich nierkanker. Nadat de nierkanker is onderzocht met beeldvormende methoden, wordt een gedetailleerde analyse uitgevoerd met biopsiestudies. Na dit diagnostische proces krijgt het behandelingsproces vorm en kunnen chirurgische operaties met Robotische Nefrectomie of Partiële Nefrectomie worden uitgevoerd. De uit te voeren operatie hangt af van de grootte en locatie van het kankerweefsel. In de periode na de chirurgische ingrepen gaat het behandelingsproces verder met niet-chirurgische behandelingstoepassingen.

Da Vinci Robot

Da Vinci Robot is een zeer succesvolle medische technologie die robotische chirurgische operaties uitvoert. Bij operaties die worden uitgevoerd met de Da Vinci Robot, wordt de procedure voltooid door middel van kleine incisies. Het biedt veel succes met minimale bijwerkingen in vergelijking met traditionele methoden. De Da Vinci Robot wordt gerealiseerd met een robot die de operator-arts beheert op de console. Dankzij dit apparaat zijn handtrillingen geen nadeel en is de functie van de polsbewegingen van de robot 4-5 keer een mens. Daarom worden zeer effectieve resultaten verkregen in kleine ruimtes. Bovendien kunnen artsen tijdens het gebruik van de Da Vinci Robot de console zelfs zittend gemakkelijk bedienen, waardoor de concentratie op de operatie toeneemt en vermoeidheidseffecten worden verminderd.

Robotische Nefrectomie en Gedeeltelijke Nefrectomie

Robotische Nefrectomie is het proces waarbij de nier met kankerweefsel volledig wordt verwijderd, samen met het omliggende vetweefsel. Robotische Nefrectomie is de techniek die wordt gebruikt in gevallen waarin kankerweefsel zich op een meer geavanceerd niveau bevindt. Aangezien bij traditionele methoden de buikwand volledig moet worden doorgesneden, biedt Robotische Nefrectomie minimale bijwerkingen en een korte operatietijd. Omdat de operateur, die opereert via kleine incisies, de operatie voltooit door deze kleine incisies en de levenskwaliteit van de patiënt aanzienlijk afneemt. Robotische Nefrectomie wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie. Tijdens de toepassing kan de patiënt op zijn zij of op zijn rug worden gelegd, afhankelijk van de positie van het kankerweefsel. Vervolgens begint de operatie over de kleine geopende incisies.

Gedeeltelijke Nefrectomie-operatie is een chirurgische ingreep die wordt gebruikt bij gevallen van nierkanker waarbij de hele nier nog niet nodig is. Zelfs als een enkele nier functioneel genoeg is om de menselijke gezondheid te behouden, verdient deze methode de voorkeur als het mogelijk is kankerweefsel te verwijderen en de nier te beschermen. Gedeeltelijke nefrectomie wordt uitgevoerd door middel van kleine incisies, net als Robotische Nefrectomie. De applicatie wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie. Tijdens de operatie wordt allereerst de bloedstroom naar de nier gestopt en wordt het eerder vastgestelde kankerweefsel verwijderd door het nierweefsel te beschermen. Vervolgens worden procedures uitgevoerd om de continuïteit van de nierfuncties te waarborgen en wordt de operatie beëindigd.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng indien van toepassing cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?