fbpx

Robotische Hysterectomie

Hysterectomie wordt gedefinieerd als een operatie voor het verwijderen van de baarmoeder. Volgens de huidige medische literatuur kan het worden uitgevoerd met 3 methoden. Deze manieren zijn de; vaginale methode, gesloten chirurgische methode en open chirurgische methode. De huidige literatuur suggereert dat de primaire methode voor het verwijderen van de baarmoeder de vaginale methode is, maar helaas kan deze methode om verschillende medische redenen niet op een groot aantal patiënten worden toegepast. Als de vaginale methode niet geschikt is, moet een gesloten methode worden toegepast. Open operatiemethode zou de laatste methode moeten zijn die moet worden gekozen. De meest gebruikte methode bij operaties voor het verwijderen van de baarmoeder, zowel in ons land als over de hele wereld, is echter nog steeds een open operatie. Hoewel deze informatie in strijd is met de medische literatuur, is het helaas waar.
De redenen hiervoor zijn het lage aantal patiënten dat geschikt is voor de vaginale methode, en er is hier niet veel dat aan kan worden gedaan. De andere belangrijkste reden is dat de gesloten operatietechniek, dat wil zeggen de klassieke operatietechniek, een moeilijke techniek is, die zeer moeilijk te onderwijzen en te leren is, en de technologische beperkingen die bij de klassieke laparoscopische operatiemethode worden gebruikt. Bij klassieke laparoscopische chirurgie is het beeld 2-dimensionaal, is er geen gevoel van diepte, kunnen de gebruikte instrumenten in 3 vlakken bewegen, waardoor de chirurg de operatie moet uitvoeren zonder voor een groot deel gebruik te maken van de polsbewegingen.
Bovendien is chirurgisch hechten in de klassieke laproscopische operatietechniek een zeer uitdagende stap. Op dit punt maakt het robotchirurgiesysteem het mogelijk hysterectomiechirurgie uit te voeren zonder dat er een open operatie nodig is, dankzij de driedimensionale beeldtechnologie van hoge kwaliteit en de kenmerken van de chirurgische robotinstrumenten die worden gebruikt om de polsbewegingen van de chirurg na te bootsen.
7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij vuur u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng indien van toepassing cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?