fbpx

Robotische Myomectomie

Robotische myomectomie: een van de meest voorkomende gynaecologische gevallen bij vrouwlijke patienten zijn baarmoedertumoren, namelijk vleesbomen (Myoma), die meestal goedaardig zijn. Tegenwoordig zijn chirurgische verwijdering de meest effectieve behandelingen. Open en gesloten chirurgische methoden kunnen worden gebruikt om myomen te verwijderen. De huidige medische literatuur suggereert echter dat deze operatie moet worden uitgevoerd met een gesloten methode. Hoewel myomen kunnen worden verwijderd met de klassieke laparoscopische methode, is de meest uitdagende stap bij deze operatie de stap van het zorgvuldig hechten van de baarmoeder om weer te functioneren (waardoor de kans op een toekomstige zwangerschap ontstaat). Het moeilijkste deel van klassieke laparoscopische chirurgie is dat chirurgische hechting moet worden uitgevoerd. Deze stap, die erg afhankelijk is van de ervaring van de chirurg, wordt aanzienlijk vergemakkelijkt door het robotchirurgiesysteem en dient om onze patiënten alle voordelen te bieden van gesloten operaties met het gebruik van een robotchirurgisch systeem.

Bovendien kan het verwijderen van vleesbomen die zelfs bij open chirurgie moeilijk kunnen worden verwijderd, en het herstel van het baarmoederweefse , zelfs beter dan met open chirurgie, worden uitgevoerd met een robotchirurgisch systeem. Naast deze voordelen is het voor onze patiënten mogelijk om te profiteren van belangrijke voordelen zoals minder postoperatieve pijn, minimal tot geen infectie, vermindering van bloedverlies en een vroege terugkeer in het dagelijkse leven van onze patiënten.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng indien van toepassing cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?