fbpx

Robotische Cystectomie

Robotcystectomie-chirurgie is een van de robotische chirurgie toepassingen die wordt uitgevoerd wanneer blaaskanker wordt waargenomen. Het is bedoeld om de blaas eruit te halen en een nieuwe blaas te creëren vanuit de dunne darm wanneer het kankerweefsel zich over de blaas lijkt te verspreiden. Op dit punt kan de chirurgische toepassing die is gepland met Robotische Cystectomie met succes worden uitgevoerd. Met Robotische Cystectomie kan de blaas volledig worden verwijderd en kunnen de omliggende lymfeklieren worden verwijderd. Blaaskanker is een van de kankerziekten waarvan de behandelingskans toeneemt met een vroege diagnose, en het kan onder controle worden gehouden en genezen met de behandelingen na chirurgische ingrepen. Op dit moment wordt Robotische Cystectomie vaak gebruikt als een chirurgische toepassing die het verschil maakt binnen het kader van moderne medische technieken en medische technologieën.

Wat is Blaaskanker

Blaaskanker is een kankerziekte die optreedt doordat bepaalde soorten cellen in de blaaswand afwijkingen vertonen. De blaas, die ook de taak heeft om urine op te vangen en te legen, is gepositioneerd als een urinevoorraad en wanneer kankerweefsel verschijnt, vertoont deze verschillende symptomen door deze functies. Hoewel het meestal wordt aanvaard als een ziekte van gevorderde leeftijd, is ook blaaskanker waargenomen die op jonge leeftijd werd vastgesteld. Met de uitwisseling van informatie in de diagnosepraktijken van blaaskanker, worden urinetests uitgevoerd. Vervolgens worden beeldvormingsmethoden zoals echografie, magnetische resonantie en computertomografie gebruikt en wordt kankerweefsel gedetecteerd. Indien nodig kunnen biopsie- of cystoscopiemethoden worden gebruikt.

Lage bijwerking Hoog Succes met Da Vinci Robot

Da Vinci Robot is een medische technologie die wordt gebruikt in robotische chirurgische toepassingen. Het bestaat uit de applicatierobot en de operatorconsole waarop deze wordt bestuurd. Uitgerust met veel uitgebreide functies, wordt Da Vinci Robot gevonden in 's werelds toonaangevende ziekenhuizen. Ons ziekenhuis, als een van de weinige ziekenhuizen met Da Vinci Robot, voert met succes robotische chirurgische toepassingen uit. Aangezien de da Vinci Robot op de console wordt bediend, heeft deze een mechanisme dat de operator zelfs zittend kan bedienen. Op deze manier kan de arts zich beter concentreren op chirurgische ingrepen met de effecten van hoge concentratie, lage stress en lage vermoeidheid. Tegelijkertijd is de Da Vinci Robot functioneel veel beter in staat dan mensen. Het heeft 4-5 keer meer rotatiecapaciteit dan de menselijke pols bij polsbewegingen en werkt met groot succes in smalle gebieden. Het neemt het nadeel van een trillende hand volledig weg. Bij operaties die met kleine incisies worden uitgevoerd, treden lage bijwerkingen op en wordt een hoog succes behaald.

Robotische Cystectomie Operatie

Bij Robotische Cystectomie bereikt het proces dat begint met kleine incisies na anesthesie het kankerweefselpunt met de bediening van de Da Vinci-robot. Bij Robotische Cystectomie worden de volledige blaas en de lymfeklieren in de buik verwijderd die verband houden met deze omgeving. Het chirurgische proces wordt voltooid door de weefsels te verwijderen die kankerweefsel bevatten en risicofactoren vormen vanwege kankerweefsel. Er worden ook toepassingen uitgevoerd om de functie van de met behulp van darmweefsel verwijderde blaas te behouden.

Hoewel blaaskanker een ziekte is die vooral bij mannen voorkomt, kan het ook bij vrouwen voorkomen. Bij een Robotische Cystectomie operatie bij vrouwen kunnen delen van de baarmoeder, eierstokken en een deel van de vagina worden verwijderd.

Wat zijn de Voordelen van Robotische Cystectomie?

Een van de belangrijkste voordelen van een Robotische Cystectomie operatie is de gezonde continuïteit van urinecontrole en een gezonde terugkeer van seksuele functies. In beide gevallen kunnen complicaties optreden bij operaties die met traditionele methoden worden uitgevoerd en kan de kwaliteit van leven van de patiënt aanzienlijk worden verminderd. Robotische Cystectomy elimineert dergelijke bijwerkingen echter dankzij de nauwkeurige operatie die wordt uitgevoerd door de Da Vinci Robot. Tegelijkertijd, aangezien de operatie wordt uitgevoerd door middel van kleine incisies, neemt de herstelsnelheid toe en neemt de operatietijd af. Het risico op bijkomende complicaties wordt aanzienlijk verminderd.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng indien van toepassing cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?