fbpx

Robotische bekkenorgaan propalsus operatie

Robotische bekkenorgaan Propalsus-operatie: Bekkenorgaanverzakking; Het omvat de gevallen van de baarmoeder, de blaas en het laatste deel van de dikke darm, verzakt langs het vaginale kanaal en zelfs uit het lichaam. Aan het begin van de behandelingen van vandaag komt vooral chirurgische behandeling naar voren als een prioritaire behandelingsoptie. Chirurgie, vooral bij operaties die via de buik worden uitgevoerd, heeft veel kenmerken en uitdagingen. Zoals bij alle gynaecologische operaties, moet de prioriteit worden gegeven aan gesloten chirurgie bij chirurgie van de bekkenorgaanverzakking.

Op dit punt vergroot het robotchirurgiesysteem de mogelijkheden van gesloten chirurgie dankzij de voordelen ten opzichte van klassieke laparoscopische chirurgie. Vooral dankzij het driedimensionale beeldvormingssysteem met hoge resolutie kunnen anatomische plannen duidelijk worden bepaald. Bovendien kan het robotchirurgiesysteem effectiever worden uitgevoerd door de hangende organen te vervangen en de weefsels chirurgisch te hechten voor herstelprocedures. Zelfs bij open operaties kunnen smalle en diepe operatiegebieden, die zeer moeilijk te bereiken zijn, worden bereikt met behulp van het robotchirurgische systeem. Naast deze voordelen is het voor onze patiënten mogelijk om te profiteren van belangrijke voordelen zoals postoperatieve pijn, infectie, vermindering van bloedverlies en vroegtijdige terugkeer in het dagelijkse leven van onze patiënten.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng indien van toepassing cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?