fbpx

Robotic Tubal Reanastomosis

Robotic Tubal Reanastomosis: Chirurgische ligatie van de eileiders komt naar voren als een permanente methode voor gezinsplanning. Hoewel vrouwen die voor deze methode kozen voor deze procedure uitvoerig te horen kregen dat dit een onomkeerbare methode is, is het aantal patiënten bij wie de eileiders zijn vastgebonden en daarna spijt heeft, aanzienlijk hoog. Verandering van echtgenoot, verlies van kinderen, verlangen om nieuwe kinderen te krijgen en zelfs religieuze redenen zijn de belangrijkste redenen waarom vrouwen spijt hebben. Hoewel IVF wordt aangeboden aan patiënten die vruchtbaarheid willen, zijn behandelingskosten, intensieve hormonale behandelingen, intensieve behandelingen en vervolgstappen de nadelen van deze behandeling.

Bovendien, zelfs als de IVF-methode succesvol is, biedt het één enkele zwangerschapsmogelijkheid. Een chirurgische behandeling van Tubal Reanastomosis moet worden aangeboden als een andere behandelingsoptie voor onze patiënten bij wie de eileiders zijn vastgebonden en hier spijt van hebben en een kinderwens hebben. Het doel van deze ingreep is om de verbonden uiteinden van de verbonden eileiders open te snijden en de uiteinden weer zorgvuldig aan elkaar tenaaien. Hoewel het kan worden uitgevoerd met de gesloten chirurgische methode, klassieke laparoscopische chirurgie, wordt het beschreven als een zeer moeilijke operatiemethode. Omdat de eileiders zeer delicate en kwetsbare organen zijn, wordt hun hermontage uitgevoerd met zeer delicate en zeer fijne chirurgische hechtmaterialen, die dun genoeg zijn om zelfs met het blote oog moeilijk te zien zijn. Op dit punt in het robotchirurgiesysteem komt het in het spel op het gebied van gynaecologie. Het 3D-beeldvormingssysteem met hoge resolutie van het robotchirurgiesysteem stelt de chirurg in staat om de bewegingen van de pols volledig te imiteren, een operatie mogelijk te maken door het beeld te vergroten en vooral, zelfs fysiologische handtrillingen te voorkomen, wat een zeer gevoelige en zachte operatie oplevert. Als gevolg hiervan verhoogt het robotchirurgiesysteem het slagingspercentage van de operatie tot het maximale niveau bij het opnieuw verbinden van de eileiders.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng indien van toepassing cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?