fbpx

Izmir / Özel Saglık Ziekenhuis

Het Özel Sağlık Ziekenhuis is gelegen in het hart van Izmir en werd gebouwd op een gesloten gebied van 16.000 vierkante meter met als doel maximaal comfort en kwaliteit te bieden aan zijn patiënten. Het ziekenhuis streeft ook om het centrum van technologie te zijn op het gebied van gezondheid en medische zorg door multidisciplinaire diagnose- en behandelingsmethoden aan te bieden en door gebruik te maken van de nieuwste en meest geavanceerde medische technologie die momenteel beschikbaar is.

In het 9 verdiepingen tellende ziekenhuis, dat innovatieve ziekenhuisarchitectuur combineert met hotelcomfort; Gebieden zoals patiëntenkamers, wacht- en poliklinieken, diagnose- en behandelings-eenheden, parkeerplaatsen en noodtoegangen zijn zorgvuldig gepland op basis van de verwachtingen van de patiënten en hun familieleden. Er zijn in totaal 24 verschillende medische afdelingen in het volledig uitgeruste ziekenhuis, waaronder; intensive care, oncologie, radiologie, MR, tomografie-eenheden, evenals 8 operatiekamers. Het ziekenhuis maakt ook gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde medische technologieën, waaronder, maar niet beperkt tot; HIFU, Holep, Rezum, Fission Biopsy, 3 Tesla MRI, Pathologie Laboratorium en Digitale Mammografie.

Kusadası / Özel Gözde Ziekenhuis

Het Özel Gözde Kuşadası-ziekenhuis werd geopend met als doel gezondheidsdiensten en medische zorg te bieden volgens internationale normen aan zowel lokale als buitenlandse patiënten in de regio. De regio, die Kuşadası en zijn omgeving omvat, is buitengewoon actief op het gebied van toerisme, met toeristen van over de hele wereld die komen om de nabijgelegen stranden en historische bezienswaardigheden te bezoeken.

Het Gözde Kuşadası-ziekenhuis werd opgericht op een totale oppervlakte van 15.000 vierkante meter in het centrum van Kuşadası. Er zijn in totaal 22 verschillende medische afdelingen in het volledig uitgeruste ziekenhuis, waaronder; intensive care, oncologie, radiologie, MR, dialysecentrum, tomografie-eenheden, evenals 4 operatiekamers en een totale capaciteit van 150 bedden.

Het Özel Gözde Ziekenhuis, gelegen in het centrum van Kuşadası, biedt gemakkelijke toegang van en naar het ziekenhuis, aangezien het dicht bij transportroutes ligt. Net als de andere ziekenhuizen van Gözde International Hospitals, wordt van grote zorg bewezen dat het de patiënten 24/7 ononderbroken medische diensten en gezondheidszorg biedt volgens internationale normen.

Malatya / Gözde Akademi Ziekenhuis

Özel Gözde Academieziekenhuis bevindt zich in Malatya op een locatie die dicht bij zowel de binnenstad als de intercitytransportroutes ligt en gemakkelijk vervoer biedt.

Özel Gözde Akademi Hospital is gevestigd op een oppervlakte van 13.250 vierkante meter en biedt ambulante en intramurale diagnose en behandeling in 23 verschillende branches. Naast de operatiekamers waar veel variaties in chirurgische ingrepen kunnen worden uitgevoerd, wordt ononderbroken medische dienstverlening geboden op afdelingen zoals; volwassen, neonatale en coronaire intensive care, Angio, IVF, Radiologie, evenals Spoedeisende Hulp-eenheden De beelden gemaakt in de radiologie-eenheid worden snel onderzocht, geëvalueerd en gerapporteerd.

Het klinische laboratorium bedient alle klinieken en patiënten binnen het kader van nationale normen. Op de website wordt gecontroleerde toegang tot de laboratoriumresultaten geboden, zodat de patiënt veilig toegang heeft tot de testresultaten voordat hij naar het ziekenhuis komt.

Patiëntenkamers zijn ontworpen met de veiligheid en het comfort van patiënten en hun familieleden in gedachten. Terwijl het verpleegoproepsysteem in de patiëntenkamers in noodgevallen snel kan worden ingegrepen, bevinden de bestuurde patiënten bedden knoppen zich direct naast de bedden zodat de patiënt in de juiste positie kan rusten. Ook met het draadloze internetsysteem in het ziekenhuis is ononderbroken internetservice voorzien.

Chat openen
Gözde International Hospitals
Kunnen we je helpen?