fbpx

Neusesthetiek (Neuscorrectie)

Neusesthetiek, ook bekend als neuscorrectie, is bedoeld om de problemen die optreden in de neus te verbeteren in het kader van esthetische, plastische en reconstructieve chirurgie. Problemen die in de neus optreden, kunnen esthetisch zijn of gericht zijn op het corrigeren van schadelijke aandoeningen in termen van gezondheid. Het is mogelijk om van beide problemen met een neuscorrectie af te komen, of het nu om esthetische redenen of om gezondheid gaat. Zowel de ingrepen die de neusfunctie goed vervullen kunnen worden uitgevoerd, als de neusvorm kan naar wens worden gecorrigeerd.

Wat zijn de redenen voor neusesthetiek?

Er zijn twee hoofdredenen voor nasale esthetische toepassingen. De belangrijkste motivatie voor patiënten om een ​​neusesthetiek te hebben, zijn meestal esthetische problemen. Esthetische problemen kunnen misvormingen in de neus, benige prominente structuren en asymmetrische beelden zijn. Omdat de neus zich in het midden van ons gezicht bevindt, is deze in grote harmonie met de andere delen van het gezicht. Daarom kan, als er dergelijke problemen in de neus zijn, een esthetisch ongewenst uiterlijk optreden. De problemen die patiënten ondervinden die een neuscorrectie hebben ondergaan op basis van esthetische overwegingen, kunnen het gevolg zijn van latere trauma's.

Daarom kan, als er dergelijke problemen in de neus zijn, een esthetisch ongewenst uiterlijk optreden. De problemen die patiënten ondervinden die een neuscorrectie hebben ondergaan op basis van esthetische overwegingen, kunnen het gevolg zijn van latere trauma's. Het is mogelijk om een ​​esthetisch uiterlijk te verkrijgen met neuscorrectieonderzoeken in aangeboren of verworven situaties. Als resultaat van de esthetische onderzoeken die aan de neus zijn uitgevoerd, kan een natuurlijk en esthetisch uiterlijk voor het gezicht worden gecreëerd. Zo zorgt de neus, die in harmonie is met de andere delen van het gezicht, voor een esthetisch mooi uiterlijk. Zo wordt het hele gezicht en de gezichtsuitdrukking esthetischer.

De tweede reden in de neusesthetiek zijn gezondheidsproblemen. De ademhalingsfunctie wordt uitgevoerd in de neus en de formaties zoals bot die de kanalen in de neus sluiten, verhinderen de ademhalingsfunctie. Patiënten kunnen dus niet optimaal ademen en door de mond ademen. Aangezien sommige patiënten met dit soort gezondheidsproblemen in de neus deze situatie al van kinds af aan hebben ondervonden, zijn ze nu gewend aan deze laag-efficiënte ademhalingsactie en worden ze bijna herboren na een neuscorrectie. Ademhalingsproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben voor het dagelijks leven. Het belangrijkste is dat dit probleem, dat de slaapkwaliteit vermindert, een gezonde slaap verhindert en dat veel ziekten kunnen optreden als gevolg van slaap van slechte kwaliteit. Daarom wordt patiënten met gezondheidsproblemen aangeraden om hun gezondheid te herstellen met een neuscorrectie, oftewel neusesthetiek.

Voorbereiding voor neusesthetiek Neuscorrectie operatie

De voorbereiding voor een neuscorrectie is net zo belangrijk als de operatie zelf. De reden hiervoor is het ontwerp van de nieuwe vorm die de neus zal aannemen bij neuscorrecties. Op dit punt is het nodig om een ​​beeld te verkrijgen die volledig compatibel is met het gezicht en andere delen van het gezicht. De te nemen stappen tijdens de voorbereidingsperiode zijn erg belangrijk voor een natuurlijke en esthetische neus.

Vóór de neuscorrectie moet het roken worden gestopt en moet men hier in ieder geval een tijdje van af zien. Bovendien kan het gebruik van sommige medicijnen onder toezicht van een arts worden gestopt. Het is noodzakelijk om naar de chirurgische ingreep te komen zonder make-up en accessoires. De voedselconsumptie moet worden gestopt vanaf het tijdstip dat de arts vóór de operatie heeft bepaald.

Hoe wordt neuscorrectie uitgevoerd?

Neuscorrectietoepassingen worden tegenwoordig meestal gesloten uitgevoerd. Het proces kan dus worden voltooid zonder cosmetische sporen. Bij neusesthetiek worden het kraakbeen, het bot en het zachte weefsel van de neus opnieuw gevormd. De technieken kunnen variëren afhankelijk van de uit te voeren chirurgische ingreep, maar er kunnen talrijke toepassingen worden uitgevoerd, zoals het verminderen van de neuspunt, verkorten, optillen, septum, verhogen, verlagen, aanpassen van de hoek van de lip / neus, het verwijderen van dislocaties op de neusrug, het corrigeren van krommingen en het corrigeren van de neusgaten. De operatie onder algemene anesthesie kan binnen 1-2 uur worden beëindigd.

Dingen om te overwegen na een neuscorrectie

Oedeem, roodheid, blauwe plekken en pijnlijke klachten kunnen optreden in het gezicht na neuscorrectie, maar deze effecten zijn een natuurlijk onderdeel van het proces en verdwijnen na verloop van tijd. IJstoepassingen kunnen in de eerste plaats worden uitgevoerd. Zorg na de neuscorrectie is erg belangrijk omdat het als een gevoelige periode moet worden beschouwd om schade aan de toepassing te voorkomen. Na een paar weken zorgvuldige verzorging kan het dagelijkse leven op een gecontroleerde manier worden hervat. Volledig herstel vindt plaats binnen 1 maand en het heldere uiterlijk begint te verschijnen.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?