fbpx

Nek Hernia Chirurgie

Nekhernia Chirurgie omvat operaties die worden uitgevoerd om het cervicale hernia-probleem te behandelen. Veel chirurgische technieken worden gebruikt in het kader van cervicale herniachirurgie. Tegenwoordig komen gesloten technieken naar voren bij dit soort operaties, die worden bepaald op basis van de toestand van de patiënt. Nekhernia-probleem is een ziekte die de kwaliteit van leven van patiënten ernstig vermindert, de mobiliteit en veel activiteiten beperkt. Een nekhernia, die zich bij veel klachten manifesteert, moet na diagnostische toepassingen worden behandeld. Chirurgie is meestal niet de eerste behandelingsoptie bij het probleem van een nekhernia die correct wordt gedetecteerd, en als er geen reactie is op verschillende behandelingstoepassingen, komen chirurgische methoden naar voren. Tegenwoordig is volledige endoscopische cervicale discectomie, dat wil zeggen volledig gesloten nekherniachirurgie en microscopische cervicale herniachirurgie de meest prominente chirurgische toepassing.

Wat zijn de chirurgische toepassingen van nekhernia?

Chirurgische toepassingen voor nekhernia kunnen met traditionele methoden worden uitgevoerd, maar hebben een hoog risico op complicaties. Omdat er grote incisies worden gemaakt, is het risico op infectie relatief hoog en is het herstelpercentage laag. Daarom is het voor patiënten moeilijker om een ​​gezond proces te hebben en terug te keren naar hun dagelijkse leven. Er worden echter veel alternatieve chirurgische ingrepen toegepast bij nekherniachirurgie. Met deze operaties kunnen chirurgische toepassingen worden uitgevoerd met een laag risico op complicaties omdat er geen incisies worden gemaakt, of het chirurgische proces wordt voltooid door kleine incisies. Om deze reden is het herstelpercentage van de patiënten ook erg hoog en wordt hun terugkeer naar het dagelijkse leven op een gezonde manier versneld.

Twee van de meest gebruikte operatietechnieken voor nekhernia zijn volledige endoscopische cervicale discectomie, met andere woorden, volledig gesloten nekhernia-chirurgie en microscopische cervicale hernia-chirurgie.

Wat is volledige endoscopische cervicale discectomie (totale gesloten cervicale hernia-operatie)?

Volledige endoscopische cervicale discectomie-operatie is de enige cervicale hernia-operatie die volledig gesloten wordt uitgevoerd. Volledige endoscopische cervicale discectomie, die volledig endoscopisch wordt uitgevoerd, is een cervicale herniaoperatie met het laagste risico op complicaties bij deze functie. Binnen het bereik van het endoscoopapparaat worden de hernia-delen van de schijven die het hernia-gebied bereiken met succes met deze methode behandeld. Tijdens het uitvoeren van deze procedure worden de omliggende weefsels niet beschadigd en wordt de weefselintegriteit met succes bereikt. Als de patiënt geen verkalking heeft en er geen probleem is met het smalle kanaal, kan een volledige endoscopische cervicale discectomie met succes worden uitgevoerd.

Wat is microscopische cervicale herniachirurgie?

Microscopische nekhernia-chirurgie maakt gebruik van moderne medische technieken en geavanceerde medische technologieën. Het operatiegebied wordt bewaakt met behulp van microscopen die in deze context worden gebruikt. Microscopische nekhernia-chirurgie die wordt uitgevoerd via een kleine incisie, is tegenwoordig een van de meest geprefereerde chirurgische ingrepen voor cervicale hernia omdat het minimale schade aan omringende weefsels veroorzaakt. Het feit dat microscoopvergroting zeer gedetailleerde punten laat zien, biedt grote voordelen in gebieden die worden omgeven door neurale netwerken en biedt tal van voordelen voor de behandeling van het hernia-gebied. Microscopische nekhernia-chirurgie omvat een procedure die zorgt voor een zeer snel genezingsproces.

Herstelproces na een nekhernia-operatie

Het is mogelijk om binnen één dag na beide toepassingen bij een nekherniaoperatie te worden ontslagen. Patiënten die aan een bureau werken, kunnen binnen een week weer aan het werk, mits ze zichzelf beschermen, maar deze periode kan bij zwaar werk oplopen tot 1,5 maand. Met het einde van de 3e maand is het mogelijk om te beginnen met zware activiteiten zoals sporten.

Na een cervicale herniaoperatie kan een milde pijnlijke klacht en gevoeligheid worden waargenomen in het toepassingsgebied. Deze situatie, die als een natuurlijk onderdeel van het proces wordt beschouwd, zal na verloop van tijd verdwijnen. Deze chirurgische technieken, die een uitstekend voordeel bieden bij het herstel in vergelijking met traditionele methoden, worden tegenwoordig met succes toegepast.
7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?