fbpx

Lumbale Hernia Chirurgie

Lumbale Hernia Chirurgie omvat operaties die worden uitgevoerd om het Lumbale Hernia probleem te behandelen. Veel chirurgische technieken worden gebruikt in het kader van een Lumbale Hernia-operatie. Tegenwoordig komen gesloten technieken naar voren bij dit soort operaties, die worden bepaald op basis van de toestand van de patiënt. Lumbale Hernia probleem is een ziekte die de kwaliteit van leven van patiënten ernstig vermindert, de mobiliteit en veel activiteiten beperkt. Lumbale Hernia, die zich manifesteert met veel klachten, moet worden behandeld na diagnostische toepassingen. Chirurgie is meestal niet de eerste behandelingsoptie bij het probleem van Lumbale Hernia dat correct wordt gedetecteerd, en als er geen reactie is op verschillende behandelingstoepassingen, komen chirurgische methoden naar voren. Tegenwoordig zijn volledige endoscopische discectomie, dat wil zeggen volledig gesloten Lumbale Hernia Chirurgie met lokale anesthesie en Microscopische Discectomie, de meest prominente chirurgische toepassingen bij Lumbale Schijf chirurgie.

Wat zijn Lumbale Hernia Chirurgische Toepassingen?

Traditionele methoden kunnen chirurgische toepassingen voor Lumbale Hernia uitvoeren, maar deze methoden hebben een hoog risico op complicaties. Omdat er grote incisies worden gemaakt, is het risico op infectie relatief hoog en is het herstelpercentage laag. Daarom is het voor patiënten moeilijker om een ​​gezond proces te hebben en terug te keren naar hun dagelijkse leven. Bij Lumbale Hernia Chirurgie worden echter veel alternatieve chirurgische ingrepen toegepast. Met deze operaties kunnen chirurgische toepassingen worden uitgevoerd met een laag risico op complicaties omdat er geen incisies worden gemaakt, of het chirurgische proces wordt voltooid door kleine incisies. Om deze reden is het herstelpercentage van de patiënten ook erg hoog en wordt hun terugkeer naar het dagelijkse leven op een gezonde manier versneld.

Twee van de meest gebruikte operatietechnieken voor Lumbale Hernia zijn volledige endoscopische discectomie, volledig gesloten Lumbale Hernia Operaties met lokale anesthesie en microscopische discectomie.

Wat is volledige endoscopische discectomie (volledig gesloten Lumbale Hernia Chirurgie met lokale anesthesie)?

Volledige endoscopische discectomie-operatie is de enige Lumbale Hernia Operatie die op een volledig gesloten manier wordt uitgevoerd. Volledige endoscopische discectomie, volledig endoscopisch uitgevoerd, is een Lumbale Hernia Operatie met het laagste risico op complicaties bij deze functie. Binnen het bereik van het endoscoopapparaat worden de hernia-delen van de schijven die het hernia-gebied bereiken met succes met deze methode behandeld. Tijdens het uitvoeren van deze procedure worden de omliggende weefsels niet beschadigd en wordt de weefselintegriteit met succes bereikt. Als de patiënt geen verkalking heeft en er geen probleem is met een smal kanaal, kan volledige endoscopische discectomie met succes worden uitgevoerd.

Wat is Microscopische Discectomie?

Moderne medische technieken en geavanceerde medische technologieën worden gebruikt bij de toepassing van microscopische discectomie. Het operatiegebied wordt bewaakt met behulp van microscopen die in deze context worden gebruikt. Microscopische Discectomie uitgevoerd door een kleine incisie is tegenwoordig een van de meest geprefereerde chirurgische toepassingen voor Lumbale Hernia, omdat het minimale schade aan omliggende weefsels veroorzaakt. Het feit dat microscoopvergroting zeer gedetailleerde punten laat zien, biedt grote voordelen in gebieden die worden omgeven door neurale netwerken en biedt tal van voordelen voor de behandeling van het hernia-gebied. Bij de microscopische discectomie-applicatie is het genezingsproces zeer snel voltooid.

Herstelproces na een Lumbale Hernia Operatie

Het is mogelijk om binnen één dag na beide toepassingen te worden ontslagen bij een Lumbale Hernia operatie. Patiënten die aan een bureau werken, kunnen binnen een week weer aan het werk, mits ze zichzelf beschermen, maar deze periode kan bij zwaar werk oplopen tot 1,5 maand. Met het einde van de 3e maand is het mogelijk om te beginnen met zware activiteiten zoals sporten.

Na een Lumbale Hernia Operatie kan een milde pijnlijke klacht en gevoeligheid worden waargenomen in het toepassingsgebied. Deze situatie, die als een natuurlijk onderdeel van het proces wordt beschouwd, zal na verloop van tijd verdwijnen. Deze chirurgische technieken, die een uitstekend voordeel bieden bij het herstel in vergelijking met traditionele methoden, worden tegenwoordig met succes toegepast.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?