fbpx

Liposuctie

Liposuctie, een vetverwijderingsoperatie, kan worden omschreven als een operatie om overtollig vet uit het lichaam te verwijderen, die wordt toegepast in het kader van esthetische chirurgie. Overgewichtproblemen kunnen voorkomen bij bijna iedereen die geen regelmatige en uitgebalanceerde voeding, regelmatige lichaamsbeweging en gewichtscontrole uitvoert. Overgewichtsproblemen treden ook op als een toename van de vetverhouding in het lichaam. In het kader van liposuctie kunnen overtollige vetweefsels in het lichaam worden gedetecteerd en kunnen deze vetweefsels lokaal worden verwijderd. Bij liposuctie is het mogelijk om verschillende technieken toe te passen zoals vacuüm of injectie bij het verwijderen van vet. Het is mogelijk om door middel van liposuctie vet te verwijderen uit vele gebieden zoals borst, heupen, armen en nek, inclusief de andere buik en buik. Liposuctiemethode is een toepassing voor esthetische chirurgie die met succes wordt toegepast bij zowel vrouwen als mannen.

Liposuctie operatie Voorbereidingsperiode Waar moet rekening mee worden gehouden?

Liposuctie-applicatie is een van de serieuze operaties van plastische chirurgie die niet lichtvaardig moeten worden opgevat. Het omvat een proces dat heel precies moet worden beheerd. De voorbereidingsfase heeft in dit proces een grote waarde omdat tijdens de voorbereidingsperiode lichaamsanalyses worden uitgevoerd en de gebieden waarop moet worden ingegrepen, duidelijk worden bepaald.

Tijdens de voorbereidingsperiode worden ook lichaamsanalyses op tafel gelegd in overeenstemming met de behoeften en wensen van de patiënt en hoeveel en uit welke regio het vet moet worden verwijderd. Natuurlijk verdient hier de beste manier in termen van gezondheid de voorkeur. Tegelijkertijd is het noodzakelijk om te handelen in het kader van het meest natuurlijke en esthetische uiterlijk voor de patiënt nadat de operatie voorbij is. Vóór de operatie wordt het toepassingsgebied duidelijk bepaald en wat te doen, wordt volledig verduidelijkt met potloodlijnen.

Liposuctie wordt meestal uitgevoerd onder algemene anesthesie, maar als het te verwijderen vet te klein is en het toepassingsgebied te klein is, kan de toepassing van sedatieve sedatie gepaard gaan met lokale anesthesie. Nogmaals, afhankelijk van de grootte van het toepassingsgebied, kan de gebruiksduur worden verlengd van 1 uur tot 4 uur. De voedselconsumptie moet worden gestopt op het tijdstip dat de arts de avond vóór de toepassing van liposuctie plastische chirurgie bepaalt. In dit proces wordt aanbevolen om te stoppen met slechte gewoonten zoals roken, omdat dit de snelheid van herstel direct zal versnellen. Er kan ook worden besloten om onder toezicht van een arts een tijdje met sommige medicijnen te stoppen. Het is mogelijk om verschillende voorzorgsmaatregelen te nemen die specifiek zijn voor de persoon.

Hoe wordt de liposuctie uitgevoerd?

Liposuctieoperatie kan grofweg worden uitgelegd als het verzamelen van vet uit de incisies die in een buis zijn gemaakt door middel van vacuüm- of injectietechnieken. Het eerder vastgestelde overtollige vetweefsel wordt gericht. Bij het aanbrengen van liposuctie is het gevoelige punt dat de omliggende weefsels en zenuwen niet worden beschadigd terwijl vetweefsel wordt verwijderd. Klassieke liposuctie- of vaserliposuctie-toepassingen beginnen met het geven van vloeistof aan de binnenkant en de vetweefsels worden gescheiden van de omliggende weefsels met het effect van deze vloeistof. Bij klassieke liposuctie-applicatie, terwijl de opererende arts de vetweefsels eruit haalt, bij de vaser-applicatie, worden de vetweefsels zelf gescheiden van de omliggende weefsels. Vervolgens worden de opgezogen vetweefsels buiten verzameld. Als een ander deel van het lichaam moet worden gevormd met vet dat uit het lichaam wordt gehaald, heeft de bodyjet-methode de voorkeur. Bij deze methode wordt water onder druk gebruikt om oliën te scheiden van waar deze aanwezig ze zijn.

Waarop moet worden gelet na een liposuctieoperatie?

Bij liposuctie-applicatie is ziekenhuisopname vereist, vooral bij patiënten die onder algemene anesthesie worden geopereerd. Oedeem, zwelling, gevoelloosheid en pijnlijke klachten worden na een operatie gezien in het toepassingsgebied. Deze effecten zijn de gebruikelijke effecten van een operatie en zullen na verloop van tijd verdwijnen. Afhankelijk van de omvang van het uitgevoerde vetverwijderingsproces, is het mogelijk om binnen 1-2 weken terug te keren naar het dagelijkse leven, maar het toepassingsgebied moet zorgvuldig worden beschermd. Volledig herstel wordt bereikt binnen 1 maand en er verschijnen geleidelijk duidelijke beelden vanaf het einde van de eerste maand. Liposuctie mag niet alleen worden beschouwd als een toepassing om af te vallen. Ongeacht gezonde en uitgebalanceerde voeding en sportactiviteiten, moet liposuctie worden beschouwd als een operatie die de dag redt. De resultaten die zijn verkregen met veranderingen in levensstijl na een operatie kunnen permanent worden gemaakt.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?