fbpx
Internatıonale patıëntengıds
Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis. Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

Voordat u op reis gaat

Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt;

• Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.

• Neem contact op met de afdeling voor internationale patiënten van ons ziekenhuis om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.

• Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.

• Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.

Plan uw bezoek

We begrijpen dat het plannen van een medische reis hectisch kan worden - er moeten vluchten en accommodatie worden geregeld, medische assistentie (indien nodig) en afspraken die moeten worden geregeld en de vereisten voor visum papierwerk voor bepaalde burgers - daarom is het ons doel om u tijdens elke stap van de reis zoveel mogelijk te helpen en te begeleiden.

Ons centrum voor internationale patiënten is volledig toegewijd om internationale patiënten een uitgebreide service te bieden die elk aspect omvat, van het eerste onderzoek tot hun terugkeer naar huis. Bovendien zal een meertalig team beschikbaar zijn om te assisteren en te interpreteren tijdens uw medische consulten.

Ons centrum voor internationaal patiëntenpersoneel biedt en assisteert bij onder andere;

• Afspraken plannen

• Ziekenhuisopnames

• Reis- en verblijfsarrangementen

• Tolkdiensten

• Lucht- en grondambulancediensten

• Financiële transacties

• Ontslagproces en nazorg

Een afspraak maken

U kunt direct een afspraak met onze artsen aanvragen via mail (info@gozdeinternationalhospitals.com) Uw medische afspraken worden gepland op basis van de door u gegeven informatie en bevestigingen.

Accommodatie en luchthaventransfer

Ons centrum voor Internationale Patiënten kan u helpen met het reserveren van accommodatie tegen voordelige zakelijke tarieven bij hotels in de buurt of appartementen voor kort verblijf op basis van uw voorkeuren. We regelen vervoer vanaf de luchthaven naar het hotel en naar het ziekenhuis in overeenstemming met uw reisarrangementen en medische afspraken.

Medische behandeling

Alle medische behandelingen worden uitgevoerd, in onze ultramoderne faciliteiten die zijn uitgerust met de nieuwste technologie en apparatuur, door onze internationaal opgeleide chirurgen, artsen, verpleegkundigen en medische experts.

U ontvangt een volledig medisch dossier zodra uw behandeling is voltooid en wordt geïnformeerd over de nodige vervolgvereisten. Medische rapporten worden in het Engels verstrekt.

Duur van uw verblijf

De duur van uw verblijf in een van onze ziekenhuizen hangt af van de aard van uw behandeling. U kunt al dan wel of niet een ICU en / of intramurale ziekenhuisopname nodig hebben (gedetailleerde informatie vindt u in MSO-vragen).

Al naargelang uw behoeften, zal ons centrum voor Internationale Patiënten u en uw gezinsleden bijstaan ​​om een ​​maximaal comfort te garanderen.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?