fbpx

HIFU (Niet-Chirurgische Behandeling van Prostaatkanker)

HIFU niet-chirurgische behandeling van prostaatkanker is een van de meest succesvolle procedures voor prostaatkanker, die tegenwoordig een van de meest voorkomende kankerziekten is. Prostaatkanker, die aan de top van de kankersoorten bij mannelijke patiënten staat, kan in vergevorderde stadia gevaarlijke resultaten opleveren als het niet wordt behandeld. In het kader van de algemene behandeling van kanker zijn behandelingen zoals chemotherapie, radiotherapie en chirurgische methoden mogelijk. Het kan echter zonder operatie worden behandeld met de HIFU-methode, wat alternatieve en succesvolle resultaten oplevert.

Prostaatkanker brengt in vergevorderde stadia ernstige kwaliteit van leven met zich mee, evenals het risico op overlijden. Om deze reden is een vroege diagnose erg belangrijk, zoals bij elke kankerziekte. Kanker, die optreedt als gevolg van celafwijkingen die zich op de prostaat ontwikkelen, kan in dit gebied geruisloos voortschrijden en zal zich mogelijk niet lang laten zien. Het teveel aan cellen dat wordt gevormd door nieuw aangekomen cellen en cellen die niet afsterven als gevolg van de anomalie, kan zich ophopen en combineren om kankerweefsel te vormen.

Algemene methoden voor de behandeling van kanker bij prostaatkanker kunnen veel bijwerkingen hebben. Radiotherapie en chemotherapie zijn daar twee voorbeelden van. Tegelijkertijd, hoewel chirurgische ingrepen worden uitgevoerd door middel van laparoscopische methoden en robotische chirurgie, kan chirurgie altijd enkele risico's en bijwerkingen hebben. Op dit punt onthult de HIFU-behandeling, bekend als High-Intensity Focused Ultrasound, zeer succesvolle resultaten bij de behandeling van prostaatkanker met niet-chirurgische methoden. Kenmerken bieden de mogelijkheid tot herstel zonder de kwaliteit van leven te verminderen en verschillende bijwerkingen te veroorzaken door de mogelijkheid te bieden van niet-chirurgische behandeling bij prostaatkanker, een kankersoort die voorkomt bij oudere patiënten.

Prostaatkanker Oorzaken, Symptomen en Diagnostisch Proces

Genetische factoren hebben een groot effect op prostaatkanker, zoals bij bijna elke kankerziekte. Als er een familiegeschiedenis van prostaatkanker is, wordt aanbevolen dat andere mannelijke leden van de familie screeningen op prostaatkanker uitvoeren. Tegelijkertijd kunnen slechte gewoonten zoals roken en overgewicht, die de celregeneratie beschadigen, een stimulerende rol spelen bij prostaatkanker. De belangrijkste oorzaak van prostaatkanker is natuurlijk ouderdom.

Prostaatkanker is een kankerziekte die geruisloos voortschrijdt en zich niet in de vroege stadia manifesteert. Daarom geeft het enkele symptomen en wordt mogelijk geen diagnose gesteld. Bij prostaatkanker kunnen sommige problemen die optreden tijdens het plassen worden waargenomen vanwege het effect op de urinekanalen en de blaas. Symptomen zoals problemen met urineren en bloeden kunnen wijzen op prostaatkanker.

Prostaatkanker wordt gedetecteerd door middel van beeldvormende methoden met verdenking die voortvloeien uit kankerscreenings of -onderzoeken. Vervolgens begint het behandelingsproces voor kankerachtige weefsels waarvan de karakteristieke structuur met biopsietoepassingen is onderzocht.

Wat is HIFU Niet-Chirurgische Behandeling van Prostaatkanker?

Bij de behandeling van prostaatkanker zonder HIFU-operatie is het mogelijk om kankerweefsel te verwijderen met niet-chirurgische methoden. De HIFU-procedure, die wordt toegepast door gezonde weefsels te beschermen zonder de hele prostaat te beschadigen, richt zich alleen op de eliminatie van kankerweefsel. Het is dus een applicatie die het verschil maakt met zijn lage bijwerkingen en snelle hersteltijd. Het beschermen van omringende weefsels en het vernietigen van kankerweefsel veroorzaakt geen problemen zoals seksuele disfunctie of urine-incontinentie, waardoor de HIFU-methode de voorkeur heeft. Het HIFU-systeem is een uniek en succesvol apparaat dat in sommige ziekenhuizen wordt aangetroffen.

Hoe wordt HIFU Niet-Chirurgische Behandeling van Prostaatkanker Toegepast?

HIFU-applicatie kan worden uitgevoerd met lichte sedatie. Zonder incisies te gebruiken, kan het kankergebied direct worden bereikt met de sonde die door de anus wordt gestuurd. Het werkingsmechanisme van het HIFU-apparaat is gebaseerd op het verzenden van krachtige ultrasone golven naar kankerweefsel. Op deze manier worden kankerweefsels vernietigd en is het proces voltooid. Niet-chirurgische behandeling van prostaatkanker met HIFU kan binnen een paar uur worden voltooid.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng indien van toepassing cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?