fbpx

Hand- en Elleboogchirurgie

Hand- en elleboogchirurgie omvat de chirurgische toepassingen die worden gebruikt bij de behandeling van orthopedische problemen die optreden in de hand- en ellebooggebieden, die zeer complexe gebieden zijn. Hand en elleboog kunnen door veel problemen worden beïnvloed en kunnen functionele problemen hebben. Het is mogelijk om hand- en elleboogproblemen te verbeteren dankzij de chirurgische toepassingen die worden uitgevoerd in het kader van orthopedie en traumatologie.

Regionale kenmerken van hand en elleboog en wat zijn de problemen in deze regio?

Hand- en ellebooggebieden bestaan ​​uit veel botten. Er zijn veel verschillende spiergroepen rondom deze onderling verbonden botgroepen. De neurale netwerken die uit de hersenen komen, komen ook intens binnen handbereik. Hand en elleboog, een zeer complex onderdeel van kraakbeen en bindweefsel, is een gebied waar veel functies worden uitgevoerd.

Hand, pols en ellebogen kunnen worden omschreven als de drie belangrijkste punten van de armen. De armen die het schoudergewricht met het lichaam verbindt, hebben verschillende mobiliteit door deze drie punten. Veel handelingen zoals vasthouden, tillen, trekken en duwen vinden plaats dankzij de bewegingsapparaatfuncties in de hand- en elleboogdelen. Dit betekent dat de elementen in het hand- en ellebooggebied een grote invloed hebben op de meeste bewegingen die we in ons dagelijks leven uitvoeren.

Handen en ellebogen kunnen door veel factoren worden beschadigd. Problemen die zich ontwikkelen in het hand- en ellebooggebied kunnen in de loop van de tijd optreden als gevolg van ouderdom, maar ook als gevolg van plotselinge beroertes, trauma's, ongunstige bewegingen en ongelukken. De grootste oorzaak van hand- en elleboogproblemen is artritis en artritis.

Naast de problemen die worden veroorzaakt door trauma's in het hand- en ellebooggebied, is het mogelijk om verschillende aandoeningen te zien als gevolg van vervormingen die in de loop van de tijd optreden. Mensen die aan een bureau werken of alle werkgroepen die constant een soortgelijke beweging herhalen, hebben meer kans op hand- en elleboogaandoeningen.

Hand- en elleboogchirurgie richt zich op het behandelen van musculoskeletale elementen, pezen en neurale netwerken in het hand- en ellebooggebied. Het probleem van reumatoïde artritis kan in dit gebied ernstige schade veroorzaken, vooral gewrichten. Bovendien leidt beschadiging van de zenuwen tot ongewenste negatieve resultaten in het hele hand- en ellebooggedeelte. Zenuwcompressieziekte is hier een goed voorbeeld van. Als zich zenuwproblemen voordoen, ontstaan ​​veel problemen zoals gevoelloosheid, gevoelloosheid en functieverlies. Hetzelfde geldt voor peesproblemen. Als er ernstige problemen met zenuwen en pezen optreden, kan zenuw- en peestransplantatie een noodzaak zijn in het kader van hand- en elleboogoperaties. Het carpaaltunnelsyndroom kan worden behandeld in het kader van hand- en elleboogoperaties als een andere ernstige ziekte.


- Andere veelvoorkomende handgerelateerde problemen:
- Hand en vinger breken
- Pees-, zenuw- en vaatletsels
- Breuken op hand- en vingerniveau
- Nagelblessures
- Aangeboren handproblemen
- Zenuwbeknelling
- Handtumoren
- Contractuur van Dupuytren
- Andere veel voorkomende problemen met betrekking tot de elleboog:
- Breuken op het niveau van het ellebooggewricht
- Ligamentletsel rond het ellebooggewricht
- Ontwrichting van de elleboog
- Gelijktijdige fracturen en ligamentletsel in de elleboog

Diagnose en behandeling van hand- en elleboogchirurgie

Vóór een hand- en elleboogoperatie moeten duidelijke diagnoseprocedures worden gesteld. Zo kan chirurgische procesplanning op een gezondere manier worden gedaan. Op dit punt worden naast lichamelijk onderzoek verschillende beeldvormende methoden gebruikt.

Voorbereiding op een operatie kan nodig zijn voorafgaand aan een hand- en elleboogoperatie. In het licht van de individueel verzamelde informatie wordt een speciale operatieplanning gemaakt en wordt het chirurgische proces voorbereid. Met de anesthesietoepassingen begint het chirurgische proces en wordt de operatie beëindigd door de nodige behandelingsstudies uit te voeren als gevolg van de bestaande ziekte. Hand- en elleboogchirurgie kan worden uitgevoerd met laparoscopische of robotchirurgische faciliteiten. In sommige gevallen kan ook het gebruik van open chirurgie in het geding komen. Gesloten operaties hebben veel gunstige eigenschappen in vergelijking met traditionele methoden. Na de operatie kunnen werkzaamheden worden uitgevoerd zoals het opruimen van het toepassingsgebied of het aanbrengen van ijs. Nadat herstel is bereikt na de operatie, wordt het behandelingsproces voortgezet met fysiotherapie en revalidatiestudies

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?