fbpx

Gastric Bypass (Maag Bypass) Operatie

De Gastric Bypass toepassing is tegenwoordig een van de geprefereerde chirurgische ingrepen in het kader van maagverkleining. Als verschillende behandelingsprocessen niet reageren op patiënten met overgewicht, kunnen verschillende maagverkleining operaties worden toegepast. In deze context, zelfs als er geen algemene voorkeur is, is het bij sommige patiënten noodzakelijk om de Maag Bypass voorkeur te doorlopen. Gastric Bypass is een operatie die kan worden uitgevoerd met zowel open, laparoscopische als robotische chirurgische methoden. Tegenwoordig heeft open Maag Bypass echter niet veel de voorkeur.

Problemen met overgewicht kunnen in de loop van de tijd uit de hand lopen en in dit geval kunnen levensbedreigende problemen zoals zwaarlijvigheid en ziekelijke zwaarlijvigheid optreden. Deze aandoeningen zijn van invloed op lichaamsfuncties en veroorzaken dat veel ziekten moeten worden gecontroleerd en behandeld. Het is echter mogelijk dat patiënten niet op de behandeling reageren en in dit geval kunnen maagverkleining worden toegepast. Maagomleiding is op dit moment een van de voorkeursoperaties voor maagverkleining.

Vóór de maagbypassoperatie is het noodzakelijk om uitgebreide analyses te maken met behulp van veel diagnostische toepassingen. Operaties voor het verminderen van de maag, zoals Gastric Bypass, vereisen zeer delicate processen. Daarom moet de fasering van de behandeling zorgvuldig gebeuren, en dit vereist uitgebreide kennis na het onderzoek van de patiënt en de behandelingsperiode na het begin van de maagbypass. Nu is het aan de patiënt waar van hen wordt verwacht dat ze bijdragen aan het proces met veranderingen in levensstijl.

Problemen met overgewicht en obesitas

Problemen met overgewicht behoren tot de problemen waarmee de wereld momenteel kampt. In veel landen over de hele wereld komen problemen met overgewicht voor in het grootste deel van de samenleving. Problemen die alleen met overgewicht blijven, kunnen minder risicofactoren veroorzaken, maar kunnen gevaarlijke ziekten veroorzaken. Ziekten zoals zwaarlijvigheid en ziekelijke zwaarlijvigheid zullen echter direct elementen creëren die de gezondheid van het leven in gevaar brengen. Daarom moeten gevorderde problemen met overgewicht worden gecontroleerd en behandeld. Het behandelen van problemen met overgewicht is noodzakelijk om de lichaamsfuncties gezond te laten blijven en de dagelijkse activiteiten succesvol uit te voeren. Het is bekend dat psychische en sociale problemen ook optreden bij patiënten wanneer dergelijke problemen zich voordoen. Daarom omvat het een proces dat heel precies moet worden beheerd.

Bij problemen met overgewicht kunnen allereerst veranderingen in levensstijl, gezonde eetgewoonten en tenslotte een model dat ondersteund wordt door lichaamsbeweging de voorkeur hebben en kan de behandeling worden gestart. Sommige patiënten kunnen echter te laat zijn voor deze fase en er moeten andere behandelingsmethoden worden gebruikt. Op dit punt is een van de laatste remedies een buismaagoperatie, en maagbypass is een van de chirurgische toepassingen die in deze context de voorkeur kunnen hebben.

Hoe wordt een Maag Bypass (Gastric Bypass) operatie uitgevoerd?

Maag Bypass operatie kan worden uitgevoerd binnen het bereik van zowel open, laparoscopische als robotische chirurgische toepassingen. Een Open Gastric Bypass heeft tegenwoordig niet veel de voorkeur.

Voor de maagbypass is een uitgebreid voorbereidingsproces vereist. Hoewel Sleeve Gastrectomie wordt uitgevoerd in het kader van een algemene chirurgie, moet het voorbereidingsproces van de ingreep multidisciplinair worden uitgevoerd. Daarom worden vóór de Maag Bypass operatie verschillende tests uitgevoerd door veel verschillende filiaalartsen en verloopt het behandelingsproces volledig gefaseerd in het licht van deze nauwkeurige informatie.

Het is erg belangrijk om de instructies van uw arts op te volgen en de medicijnen te gebruiken die vóór de maagbypassoperatie moeten worden gebruikt om de operatie te laten plaatsvinden. Bij de maagbypassoperatie wordt de maag verkleind en wordt een directe verbinding tot stand gebracht tussen de dunne darm en de krimpende maag. Patiënten die op deze manier minder voedsel consumeren, verdrijven veel van deze gegeten voedingsmiddelen direct omdat de twaalfvingerige darm buiten de vergelijking valt. Zo wordt een gezonde omgeving gecreëerd zonder vet op te slaan.

Waarop moet worden gelet na een Maag Bypass operatie?

Het is noodzakelijk om te weten dat een maagbypassoperatie niet het einde maar het begin is, net als andere maagoperaties. Het is niet mogelijk om al het overtollige gewicht in één keer kwijt te raken na een maagbypassoperatie. Om de maagbypassoperatie te laten slagen, heeft de patiënt ook een proces nodig dat wordt ondersteund door veranderingen in levensstijl. Van patiënten wordt verwacht dat ze herstellen door de instructies van de arts op te volgen. Daarna gaat het proces verder met gezonde eetgewoonten en regelmatige consumptie van gezondheidsvoedsel met een hoge voedingswaarde. In dit proces, ondersteund door lichaamsbeweging, kunnen patiënten hun gezondheid terugkrijgen door een aanzienlijk gewichtsverlies te ervaren.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?