fbpx

Butt-esthetiek (Billen-esthetiek)

Butt-esthetiek, dat wil zeggen billen-esthetiek, zijn chirurgische ingrepen die worden uitgevoerd in het kader van esthetische, plastische en reconstructieve chirurgie. Er kunnen meer dan één applicatie worden uitgevoerd in de esthetiek van de billen, maar de meest voorkomende esthetische toepassingen zijn de butt lift. De esthetiek van de billen kan echter over het algemeen worden beschouwd als het vormen van de billen.

Billen-esthetiek is een van de meest voorkomende esthetische toepassingen geworden, vooral vanwege de mode- en schoonheidstrends die in de wereld opkomen. De esthetiek van de billen is een chirurgische esthetische toepassing geworden die zelfs in de jeugdjaren wordt toegepast, direct boven esthetische overwegingen, aangezien het wordt uitgevoerd op vervormingen en uitzakken die in de loop van de tijd optreden. Het billen lijn gebied is een esthetisch opmerkelijk gebied en als gevolg van deze situatie is de vraag naar esthetische toepassingen van de billen lijn even sterk toegenomen.

Butt-esthetische toepassingen worden met succes toegepast op zowel mannelijke als vrouwelijke patiënten. Hoewel er in het algemeen vraag is naar een procedure voor het opheffen van de billen, vindt een vormgeving plaats in het hele gebied van de billen in het kader van de esthetiek van de billen. In de esthetiek van de billen kan het volume van de billen worden vergroot en kunnen de bestaande billen worden opgetild. De billen lijn kan worden gebogen en er kan een gevormde billen lijn worden gemaakt.

Vervorming kan na verloop van tijd optreden in het billengebied, met als gevolg veroudering. Wanneer de bilspieren ontspannen, ontspannen de weefsels eromheen. Vooral bij het loskomen in het vetweefsel treedt neerwaartse doorzakking op in het stootweefsel. Aan het einde van deze verzakking wordt de relaxerende werking van het stompe weefsel, die optreedt bij zwaartekracht en veroudering, met de dag slechter. De billen van de patiënten die in deze situatie komen, worden opnieuw gevormd en er wordt weer een jong en levendig uiterlijk verkregen. De buttlift van een billen lijn is de meest voorkomende toepassing in de esthetiek van de billen geworden.

Waarop moet worden gelet tijdens de voorbereidingsperiode voor een esthetische operatie?

De voorbereidingsperiode is van groot belang in de esthetiek van de billen, omdat wordt bepaald hoe de billen in deze periode worden gevormd. Hiervoor wordt eerst onderzoek gedaan naar de bestaande billen. Hierbij wordt gekeken naar de conditie van de spier- en vetweefsels, de mate van ontspanning en de toe te passen procedures en technieken. Aangezien er meer dan één techniek is in de esthetiek van de billen, wordt in deze voorbereidingsfase beslist welke techniek compatibel is met de patiënt.

Aangezien algemene anesthesie de voorkeur heeft bij esthetische chirurgie van de billen, is het noodzakelijk om de voedselconsumptie op het aangegeven tijdstip van de vorige nacht te stoppen met de aanwijzingen van de arts. Als er regelmatig medicijnen worden gebruikt, moet het mogelijk zijn dat deze medicijnen een tijdje onder toezicht van de arts worden gestopt. Stoppen met slechte gewoonten, zoals een tijdje roken voordat de esthetiek van de billen begint, is gunstig voor het chirurgische proces omdat roken de celregeneratie en genezing vertraagt. De arts kan om aanvullende maatregelen voor de patiënt vragen.

Hoe wordt de esthetische operatie uitgevoerd?

Welke procedure moet worden gevolgd in de esthetiek van de kont, wordt verduidelijkt aan de hand van de onderzoeken in de voorbereidende periode. Het is natuurlijk ook erg belangrijk wat het proces is dat hier moet worden gedaan. In de billen-esthetiek wordt meestal het eigen vetweefsel van de persoon gebruikt. Het eigen vet van de persoon wordt opgenomen en als vulmateriaal op het bepaalde punt in het billengebied geïntegreerd. Bovendien is het vrij gebruikelijk om stompe prothesen te gebruiken in de esthetiek van de stomp.

Nadat het chirurgische proces is voltooid, worden incisies gemaakt van het gevouwen gebied op de billen om een ​​cosmetisch slecht uiterlijk te voorkomen. Bij deze insnijding worden de als vulmateriaal bepaalde materialen in de bepaalde punten geïntegreerd. De vorm van het vulmateriaal kan zo worden georganiseerd dat de persoon dat wenst. Het is mogelijk om de laserliposuctietechniek te gebruiken bij toepassingen met een lift.

Wat moet worden overwogen na de esthetiek van de billen?

Een esthetische operatie resulteert in 1-2 uur. Oedeem, zwelling, gevoelloosheid en pijn in het toepassingsgebied zijn de meest voorkomende klachten, maar verdwijnen na verloop van tijd. Het kan binnen 2 weken terugkeren naar het dagelijkse leven, maar het is noodzakelijk om 1-2 maanden te wachten op een volledig beeld.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?