fbpx

Gastric Sleeve (Buismaag) Operatie

Gastric Sleeve chirurgie is een van de meest geprefereerde chirurgische ingrepen voor patiënten die worstelen met problemen met overgewicht. Het wordt uitgevoerd door middel van een buismaagoperatie, wat het verkleinen van de maag is en de vorm aanneemt van een buis. Het verkleinen van de maag in de vorm van een sonde zorgt voor meer voedselconsumptie en een gevoel van snelle verzadiging, en er is geen schade aan de continuïteit van de bestaande lichaamssystemen.

Problemen met overgewicht kunnen op een gegeven moment uit de hand lopen. Obesitas en overgewichtproblemen die het niveau van morbide obesitas bereiken, brengen veel verschillende ziekten met zich mee, en de kwaliteit van leven van patiënten neemt dramatisch af. Het is bekend dat patiënten worden geconfronteerd met verschillende negatieve problemen, zowel psychologisch als sociaal, waarbij het moeilijk is om dagelijkse activiteiten uit te voeren. Gedurende deze periode is het mogelijk dat er geen reactie is op verschillende behandelingstoepassingen, en sleeve-gastrectomie kan een laatste redmiddel zijn.

Vóór een sleeve-gastrectomie is het noodzakelijk om verschillende diagnostische processen te doorlopen en veel analyses uit te voeren. Op basis van deze analyses is het noodzakelijk om het operatieproces te plannen en in het licht van deze informatie de postoperatieve periode af te bouwen. Sleeve Gastrectomie (Buis Maag Operatie) wordt met succes uitgevoerd in het kader van zowel laparoscopische als robotische chirurgische methoden. Hoewel er verschillende chirurgische methoden zijn, is dit de meest succesvolle en veilige manier voor sleeve-gastrectomie.

Problemen met overgewicht en obesitas

Problemen met overgewicht vormen een probleem in de overgrote meerderheid van de huidige samenleving. Het levert geen ernstige gevaren op, aangezien het bij veel mensen alleen bij overgewicht voorkomt. Echter, ongezonde lichaamswaarden die in de loop van de tijd stijgen, veranderen dit probleem met overgewicht in obesitas en uiteindelijk morbide obesitas. Deze situatie zorgt voor zeer ongezonde resultaten. Het lichaamsvetpercentage stijgt tot zeer hoge niveaus en een zeer gezond punt wordt bereikt volgens de Body Mass Index (BMI). In deze situatie waarin lichaamsfuncties niet met succes kunnen worden gehandhaafd, zullen onvermijdelijk veel verschillende ziekten opduiken en zal de levensverwachting afnemen, net als de kwaliteit van leven.

Bij problemen met overgewicht kan de behandeling worden gepland met dieet, lichaamsbeweging en enkele medische hulpmiddelen. In vergevorderde gevallen reageren patiënten echter mogelijk niet op deze behandelingspraktijken of vinden ze mogelijk niet voldoende motivatie. Door een gezond behandeltraject te plannen, kunnen zowel motivaties voor de patiënt als voorbereiding op sleeve-gastrectomie worden toegepast.

Hoe wordt een Sleeve Gastrectomie (Buismaag Operatie) uitgevoerd?

Voordat een Sleeve Gastrectomie wordt uitgevoerd, is het noodzakelijk om het proces multidisciplinair te benaderen. Vóór de operatie die moet worden uitgevoerd in het kader van de algemene chirurgie, wordt in veel branches onderzoek gedaan en worden de meest geschikte chirurgische omstandigheden voor de gezondheid van de patiënt gecreëerd. In deze context wordt een reeks onderzoeken uitgevoerd door vele vestigingen en worden alle details van de patiënt geanalyseerd en wordt de behandelperiode zorgvuldig gepland als resultaat van deze analyses.

U krijgt medicijnen die u door uw arts moet gebruiken voordat u een Sleeve Gastrectomie uitvoert. U moet geneesmiddelen gebruiken die ook bloed verdunnende eigenschappen hebben en klaar zijn voor een operatie. Onder de gegeven medicijnen kunnen er medicijnen zijn die worden gebruikt om de darm te reinigen. Het is ook noodzakelijk om te stoppen met het nuttigen van voedsel en vloeistof van de avond vóór de operatie, vóór de Sleeve Gastrectomie.

Waarop moet worden gelet na een Buismaag (Gastric Sleeve) operatie?

Het is noodzakelijk om te begrijpen dat sleeve-gastrectomie geen einde is aan problemen met overgewicht, maar een begin. Voorbereiding op het proces is erg belangrijk in termen van wat de patiënt zal ervaren in de postoperatieve periode. Omdat u met een Buismaag operatie niet in één keer overtollig gewicht kwijt kunt raken; in plaats daarvan helpt het om na verloop van tijd af te vallen. Daarom moeten patiënten eerst tijd doorbrengen in de postoperatieve periode voor herstel en activiteiten ondernemen die de operatie ondersteunen.

Omdat er bij een buismaagoperatie minder voedsel wordt gegeten, is het essentieel om het juiste voedsel met een hoge voedingswaarde te kiezen. Het is mogelijk om gezond af te vallen door te handelen in het kader van het opgestelde voedingsplan. Afhankelijk van herstel en afvallen, inclusief diverse oefeningen, zorgt dit voor een gezonder afslankproces.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?