fbpx

Borstvergroting

De reden voor een borstvergroting komt meestal voort uit esthetische overwegingen. Borstvergroting komt zeer vaak voor, vooral bij patiënten met een borstomvang die niet overeenkomt met hun lichaamsafmetingen. Borstweefsel kan aangeboren klein zijn, in sommige gevallen kan later borstverlies optreden en in beide gevallen kan het gewenste uiterlijk worden verkregen met een borstvergroting.

Bij de voorbereiding op een borstvergroting dient vooronderzoek te worden gedaan naar hoe de borst er na de operatie uit zal zien. Op dit punt is een natuurlijk ogende en esthetische vorm een ​​prioriteit. De te gebruiken siliconenmaterialen worden dienovereenkomstig geselecteerd. Na de voorbereidingsfase begint het chirurgische proces met algemene anesthesie.

Bij borstvergroting wordt de prothese in het borstweefsel geplaatst met een incisie gemaakt van de tepel, onder de borst of onder de oksel. Hechtingen worden verwijderd en het chirurgische proces is voltooid. Borstvergrotingschirurgie keert binnen 2 weken terug naar het dagelijkse leven, maar het is noodzakelijk om het borstgebied gedurende 3 maanden voorzichtig te beschermen. Een helder uiterlijk wordt bereikt met volledig herstel binnen 1 maand.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?