fbpx

Arthroscopische Schouderoperaties

Arthroscopische schouderchirurgie kan worden uitgedrukt als een chirurgische ingreep die wordt gebruikt om sommige problemen aan de schouder te behandelen. Bij schouderartroscopie worden moderne medische technieken en geavanceerde medische technologieën gebruikt. Het gebruik van arthroscopische technieken in vergelijking met traditionele methoden heeft voordelen zoals lage bijwerkingen, minimale kans op complicaties en snel herstel. Dankzij gesloten applicaties neemt de levenskwaliteit van de patiënten niet veel af en gaat de terugkeer naar het dagelijks leven sneller.

Artroscopische schouderoperaties worden actief gebruikt bij terugkerende schouderdislocaties, schouderbotsingssyndroom, capsuleflexie, probleem met rotatormanchetscheur, artritis en verwijdering van vrije voorwerpen en labrumruptuur.

Het schoudergewricht is een van de meest gebruikte delen van ons lichaam omdat het de gewrichtsgroep is die de arm en het lichaam met elkaar verbindt. Daarom is het een van de gewrichtsgebieden met de hoogste functie bij dagelijkse activiteiten. Hoewel het schoudergewricht, dat een grote groep botten is, erg sterk is, kan het talrijke problemen tegenkomen bij omgekeerde bewegingen, ongelukken, trauma's en plotselinge slagen. Tegelijkertijd kunnen er problemen ontstaan ​​in het schoudergewricht met de vervormingen die door veroudering door de jaren heen worden veroorzaakt. Chirurgische opties worden vaak gebruikt bij de behandeling van schouderproblemen, en op dit punt hebben arthroscopische technieken veel meer de voorkeur dan traditionele methoden.

Wat is een artroscopie?

In tegenstelling tot traditionele methoden, maken artroscopietoepassingen het mogelijk dat chirurgische ingrepen worden uitgevoerd via een paar kleine incisies in plaats van grote incisies. Het is mogelijk om baat te hebben bij arthroscopische chirurgische ingrepen in gebieden zoals knie, schouder, heup en enkel, vooral in het kader van orthopedie en traumatologie. Naast het hoge slagingspercentage valt deze methode op door het snelle herstel en het lage risico op complicaties.

Bij artroscopie-operaties worden verschillende incisies gemaakt afhankelijk van het toepassingsgebied en worden artroscopische hulpmiddelen door de geopende gaten gestuurd. Het chirurgische proces dat wordt uitgevoerd met beeldvorming eindigt op een gesloten manier, en de opererende arts voert de behandeling uit met het apparaat dat tijdens dit proces wordt ingezonden.

Waarop moet worden gelet vóór een arthroscopische schouderoperatie?

Voor een arthroscopische schouderoperatie is het noodzakelijk om een ​​succesvol diagnoseproces te hebben. In het proces dat volgt op het lichamelijk onderzoek, moet de informatie-uitwisseling volledig worden gegarandeerd en moet de vaststelling van het bestaande probleem duidelijk worden gemaakt als resultaat van aanvullende onderzoeken. Een artroscopieoperatie is slechts één stap in het behandelprogramma dat is gepland om het probleem te verbeteren of te beheersen.

Algemene anesthesie heeft meestal de voorkeur bij arthroscopische schouderoperaties. Vóór een arthroscopische schouderoperatie kan uw arts vragen dat sommige medicijnen worden stopgezet. Speciale voorzorgsmaatregelen kunnen door de arts individueel worden aangevraagd.

Hoe wordt een arthroscopische schouderoperatie uitgevoerd?

Bij arthroscopische schouderchirurgie worden kleine incisies in de schouder gemaakt. Begeleid door beeldvorming wordt de schouder via deze incisies ingevoerd en begint de operatie. Met artroscopische apparaten die aan het einde een camera en lichtsysteem hebben, wordt de behandeling toegepast die nodig is voor het probleem dat de patiënt ervaart. Alle apparatuur die nodig is voor een operatie, wordt via kleine incisies op het operatiegebied afgeleverd. De meest gebruikelijke procedures bij artroscopie van de schouder zijn het plaatsen van het schoudergewricht bij terugkerende schouderdislocaties, het scheren van het problematische weefsel bij het schouderbotsingssyndroom, het behandelen van de losse capsulelaag in capsuleflexie, het hechten van de scheur in de manchet en labrumtranen en het verwijderen van vrije voorwerpen. Zo wordt de operatie beëindigd en worden kleine incisies gesloten met hechtingen.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?