fbpx

Arthroscopische Knieoperaties

De arthroscopische knieoperatie kan worden uitgedrukt als een chirurgische ingreep die wordt gebruikt om sommige problemen aan de knie te behandelen. Knieartroscopie maakt gebruik van moderne medische technieken en geavanceerde medische technologieën. Het gebruik van arthroscopische technieken in vergelijking met traditionele methoden heeft voordelen zoals lage bijwerkingen, minimale kans op complicaties en snel herstel. Dankzij gesloten applicaties neemt de levenskwaliteit van de patiënten niet veel af en gaat de terugkeer naar het dagelijks leven sneller.

Artroscopische knieoperaties worden uitgevoerd voor veel verschillende aandoeningen, maar het meest voorkomende probleem valt op als de meniscus. Bovendien is het mogelijk om baat te hebben bij knieartroscopie bij kniedislocaties. Naast meniscusscheuren is het ook mogelijk artroscopie uit te voeren op verschillende scheuren, zoals kruisbandscheuren. Afgezien van al deze factoren, kan knieartroscopie worden toegepast op problemen die optreden in kraakbeenweefsel en vorming van verkalking.

Wat is een artroscopie?

In tegenstelling tot traditionele methoden, maken artroscopietoepassingen het mogelijk dat chirurgische ingrepen worden uitgevoerd via een paar kleine incisies in plaats van grote incisies. Het is mogelijk om baat te hebben bij arthroscopische chirurgische ingrepen in gebieden zoals knie, schouder, heup en enkel, vooral in het kader van orthopedie en traumatologie. Naast het hoge slagingspercentage valt deze methode op door het snelle herstel en het lage risico op complicaties.

Bij artroscopie-operaties worden verschillende incisies gemaakt afhankelijk van het toepassingsgebied en worden artroscopische hulpmiddelen door de geopende gaten gestuurd. Het chirurgische proces dat wordt uitgevoerd met beeldvorming eindigt op een gesloten manier, en de opererende arts voert de behandeling uit met het apparaat dat tijdens dit proces wordt ingezonden.

Knieartroscopie heeft meer de voorkeur dan traditionele methoden met zijn voordelen. Knieartroscopie kan baat hebben bij de behandeling van kraakbeenweefselproblemen in het kniegebied, gescheurde meniscus, gescheurde kruisband, misvormde gewrichtsproblemen, kniedislocaties, vrij kraakbeen- en botfragmentatie, behandeling van ontstekingsweefsel of uitgerekte ligamenten.

Waar moet rekening mee worden gehouden vóór een arthroscopische knieoperatie?

Vóór een arthroscopische knieoperatie is het noodzakelijk om een ​​succesvol diagnostisch proces te doorlopen. In het proces dat volgt op het lichamelijk onderzoek, moet de informatie-uitwisseling volledig worden gegarandeerd en moet het huidige probleem duidelijk worden geïdentificeerd als resultaat van aanvullende onderzoeken. Een artroscopieoperatie is slechts één stap in het behandelprogramma dat is gepland om het probleem te verbeteren of te beheersen.

Lokale of algemene anesthesie kan worden gebruikt bij arthroscopische knieoperaties. Het is ook een optie om alleen het onderste middelgebied te verdoven, maar het heeft niet de voorkeur. De voorkeur voor anesthesie wordt gemaakt op basis van de persoonlijke kenmerken van de patiënt. Voordat artroscopische knieoperaties worden uitgevoerd, kan uw arts vragen dat sommige medicijnen worden stopgezet. Speciale voorzorgsmaatregelen kunnen door de arts individueel worden aangevraagd.

Hoe wordt een arthroscopische knieoperatie uitgevoerd?

Artroscopische knieoperatie-applicatie begint met anesthesie die individueel wordt bepaald. Later worden er kleine incisies in de knie gemaakt als gevolg van arthroscopische ingrepen. Begeleid door beeldvorming, wordt de knie via deze incisies ingevoerd en begint de operatie. Voorafgaand aan de operatie wordt steriel water door de geopende incisies gestuurd en wordt er voor enige expansie gezorgd in het te opereren gebied. Het doel hiervan is dat de opererende arts de chirurgische ingreep gemakkelijker kan uitvoeren. Met artroscopische apparaten die aan het einde een camera en lichtsysteem hebben, wordt de behandeling toegepast die nodig is voor het probleem dat de patiënt ervaart. Alle apparatuur die nodig is voor een operatie, wordt via kleine incisies op het operatiegebied afgeleverd. Zo wordt de operatie beëindigd en worden kleine incisies gesloten met hechtingen.

Waarop moet worden gelet na een arthroscopische knieoperatie?

Arthroscopische knieoperaties laten een veel sneller herstel zien in vergelijking met traditionele methoden en laten geen niet-esthetisch uiterlijk achter. Hoewel het herstelpercentage hoog is, zal het tijd kosten om activiteiten te doen zoals wandelen en sporten, omdat de procedure in de knie zit. Het been hoog houden en rusten is erg belangrijk in de eerste dagen na de operatie. Als de patiënt begint te herstellen, gaat het proces verder met fysiotherapie en revalidatiestudies. Tijdens deze periode moet de patiënt mogelijk een loophulpmiddel gebruiken.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?