fbpx

Arthroscopische Heupoperaties

Arthroscopische heupoperatie kan worden uitgedrukt als een chirurgische ingreep die wordt gebruikt om sommige problemen aan de heup te behandelen. Heupartroscopie maakt gebruik van moderne medische technieken en geavanceerde medische technologieën. Het gebruik van arthroscopische technieken in vergelijking met traditionele methoden heeft voordelen zoals lage bijwerkingen, minimale kans op complicaties en snel herstel. Dankzij gesloten applicaties neemt de levenskwaliteit van de patiënten niet veel af en gaat de terugkeer naar het dagelijks leven sneller.

Arthroscopische heupoperaties worden actief gebruikt voor heupprothese en aanverwante problemen, de behandeling van bot- en kraakbeendelen in de heup-, gewrichts- en omliggende weefselproblemen en heupdislocatieproblemen. Artroscopische heuptoepassingen kunnen worden gebruikt voor de diagnose en behandeling van pijnlijke klachten waarvan de oorzaak niet met een andere methode kan worden vastgesteld.

Omdat het heupgewricht het punt is waar het onderlichaam en het bovenlichaam in het middelgebied met elkaar zijn verbonden, is het een van de zeer kritieke gewrichtsgebieden. Naast de gebieden die andere gewrichtsgebieden met elkaar verbinden, bevat het heupgewricht elementen die het hele lichaam beïnvloeden. Het is mogelijk dat de problemen die zich voordoen in het heupgewricht het hele lichaam aantasten en de kwaliteit van leven ernstig verminderen. Het heupgewricht heeft effect op bijna al onze bewegingen. Daarom is het een van de gewrichtsgebieden met de hoogste functie bij dagelijkse activiteiten. Het heupgewricht kan tal van problemen ondervinden bij ongunstige bewegingen, ongevallen, trauma's en plotselinge slagen. Tegelijkertijd kunnen er problemen optreden in het heupgewricht met de vervormingen veroorzaakt door veroudering door de jaren heen. Chirurgische opties worden vaak gebruikt bij de behandeling van heupproblemen, en op dit moment hebben arthroscopische technieken veel meer de voorkeur dan traditionele methoden.

Wat is een artroscopie?

In tegenstelling tot traditionele methoden, maken artroscopietoepassingen het mogelijk dat chirurgische ingrepen worden uitgevoerd via een paar kleine incisies in plaats van grote incisies. Het is mogelijk om baat te hebben bij arthroscopische chirurgische ingrepen in gebieden zoals knie, schouder, heup en enkel, vooral in het kader van orthopedie en traumatologie. Naast het hoge slagingspercentage valt deze methode op door het snelle herstel en het lage risico op complicaties.

Bij artroscopie-operaties worden verschillende incisies gemaakt afhankelijk van het toepassingsgebied en worden artroscopische hulpmiddelen door de geopende gaten gestuurd. Het chirurgische proces dat wordt uitgevoerd met beeldvorming eindigt op een gesloten manier, en de opererende arts voert de behandeling uit met het apparaat dat tijdens dit proces wordt ingezonden.

Waar moet rekening mee worden gehouden vóór een arthroscopische heupoperatie?

Vóór een arthroscopische heupoperatie is het noodzakelijk om een ​​succesvol diagnostisch proces te doorlopen. In het proces dat volgt op het lichamelijk onderzoek, moet de informatie-uitwisseling volledig worden verzekerd en moet het huidige probleem duidelijk worden vastgesteld als gevolg van aanvullende onderzoeken. Een artroscopieoperatie is slechts één stap in het behandelprogramma dat is gepland om het probleem te genezen of te beheersen.

Algemene anesthesie heeft meestal de voorkeur bij arthroscopische heupoperaties. Voordat artroscopische heupoperaties worden uitgevoerd, kan uw arts u vragen om met sommige medicijnen te stoppen. De arts kan individueel om speciale maatregelen verzoeken.

Hoe wordt een arthroscopische heupoperatie uitgevoerd?

Bij een arthroscopische heupoperatie worden kleine incisies in de heup gemaakt. Bij beeldvorming worden deze incisies in de heup ingevoerd en begint de operatie. Met artroscopische apparaten die aan het einde een camera en lichtsysteem hebben, wordt de behandeling toegepast die nodig is voor het probleem dat de patiënt ervaart. Alle apparatuur die nodig is voor een operatie, wordt via kleine incisies op het operatiegebied afgeleverd. Om artroscopische apparaten comfortabeler naar binnen te laten bewegen, wordt het gebied uitgebreid met steriele vloeistoffen. Nadat de vereiste behandeling is voltooid, worden kleine incisies gesloten met hechtingen en wordt de operatie beëindigd.

Zelfs als het heupgewricht artroscopisch is, is het een van de moeilijkste gewrichten om een ​​operatie uit te voeren. Dit komt omdat het niet dicht op de huid zit. Daarom kan het nodig zijn om de heup tijdens het chirurgische proces te strekken. Het komt vaker voor in een langere periode dan bij andere arthroscopische operaties.

Waarop moet worden gelet na een arthroscopische heupoperatie?

Na de arthroscopische heupoperatie gaat het behandelingsproces door omdat fysiotherapie en revalidatiestudies die na een chirurgische ingreep moeten worden uitgevoerd erg belangrijk zijn. Het heupgewricht, dat fungeert als een brug tussen het onderlichaam en het bovenlichaam, is bedoeld om zo snel mogelijk kracht te winnen met de omliggende weefsels. De reden hiervoor is dat de gezondheid van het heupgewricht direct invloed heeft op de kwaliteit van leven. Wanneer herstel is bereikt na het chirurgische proces, moet de patiënt beginnen met oefeningen zonder tijd te verspillen. Het is erg belangrijk om de heup en de omliggende spiergroep met fysiotherapie en revalidatiestudies weer op hun oude sterkte te brengen.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?