fbpx

Arthroscopische Enkeloperaties

Arthroscopische enkeloperatie kan worden uitgedrukt als een chirurgische ingreep die wordt gebruikt om enkele problemen aan de enkel te behandelen. Enkelartroscopie maakt gebruik van moderne medische technieken en geavanceerde medische technologieën. Het gebruik van arthroscopische technieken in vergelijking met traditionele methoden heeft voordelen zoals lage bijwerkingen, minimale kans op complicaties en snel herstel. Dankzij gesloten applicaties neemt de levenskwaliteit van de patiënten niet veel af en gaat de terugkeer naar het dagelijks leven sneller.

Arthroscopische enkeloperaties worden actief gebruikt bij enkelcompressie, onstabiele enkelproblematiek, inflammatoire aandoeningen, laterale ligamentvervormingen, verschillende fracturen, osteochondrale problemen en verkalkingsproblemen. Arthroscopische enkeltoepassingen kunnen worden gebruikt voor de diagnose en behandeling van pijnlijke klachten waarvan de oorzaak niet met een andere methode kan worden vastgesteld.

Omdat het enkelgewricht het punt is dat de voet- en beensecties verbindt, is het een van de gewrichtsgebieden die vrij vaak worden gebruikt. Het speelt een actieve rol in veel van de bewegingen die mensen uitvoeren tijdens hun mobilisatie. Als het eenvoudigste voorbeeld is lopen een handeling waarbij het enkelgewricht actief wordt gebruikt. Daarom is het een van de gewrichtsgebieden met de hoogste functie bij dagelijkse activiteiten. Enkels kunnen tal van problemen tegenkomen bij omgekeerd staan, omgekeerde bewegingen, ongelukken, trauma's en plotselinge klappen. Tegelijkertijd kunnen er problemen optreden in het enkelgewricht met de vervormingen veroorzaakt door veroudering door de jaren heen. Chirurgische opties worden vaak gebruikt bij de behandeling van enkelproblemen, en op dit punt hebben arthroscopische technieken veel meer de voorkeur dan traditionele methoden.

Wat is een artroscopie?

In tegenstelling tot traditionele methoden, maken artroscopietoepassingen het mogelijk dat chirurgische ingrepen worden uitgevoerd via een paar kleine incisies in plaats van grote incisies. Het is mogelijk om baat te hebben bij arthroscopische chirurgische ingrepen in gebieden zoals knie, schouder, heup en enkel, vooral in het kader van orthopedie en traumatologie. Naast het hoge slagingspercentage valt deze methode op door het snelle herstel en het lage risico op complicaties.

Bij artroscopie-operaties worden verschillende incisies gemaakt afhankelijk van het toepassingsgebied en worden artroscopische hulpmiddelen door de geopende gaten gestuurd. Het chirurgische proces dat wordt uitgevoerd met beeldvorming eindigt op een gesloten manier, en de opererende arts voert de behandeling uit met het apparaat dat tijdens dit proces wordt ingezonden.

Waarop moet worden gelet vóór een arthroscopische enkeloperatie?

Vóór een arthroscopische enkeloperatie is het noodzakelijk om een ​​succesvol diagnoseproces te hebben. In het proces dat volgt op het lichamelijk onderzoek, moet de informatie-uitwisseling volledig worden verzekerd en moet het huidige probleem duidelijk worden vastgesteld als gevolg van aanvullende onderzoeken. Een artroscopieoperatie is slechts één stap in het behandelprogramma dat is gepland om het probleem te genezen of te beheersen.

Bij arthroscopische enkeloperaties kan de voorkeur worden gegeven aan lokale, algemene of anesthesietypes die het onderste deel van het lichaam verdoven. Vóór een arthroscopische enkeloperatie kan uw arts vragen dat sommige medicijnen worden stopgezet. De arts kan individueel om speciale maatregelen verzoeken.

Hoe wordt een arthroscopische enkeloperatie uitgevoerd?

Bij een arthroscopische enkeloperatie worden kleine incisies in de enkel gemaakt. Begeleid door beeldvorming, wordt de enkel door deze incisies ingevoerd en begint de operatie. Met artroscopische apparaten die aan het einde een camera en lichtsysteem hebben, wordt de behandeling toegepast die nodig is voor het probleem dat de patiënt ervaart. Alle apparatuur die nodig is voor een operatie, wordt via kleine incisies op het operatiegebied afgeleverd. Om artroscopische apparaten comfortabeler naar binnen te laten bewegen, wordt het gebied uitgebreid met steriele vloeistoffen. Nadat de vereiste behandeling is voltooid, worden kleine incisies gesloten met hechtingen en wordt de operatie beëindigd.

Waarop moet worden gelet na een arthroscopische enkeloperatie?

Na de arthroscopische enkeloperatie gaat het behandelingsproces door omdat fysiotherapie en revalidatiestudies die na de operatie moeten worden uitgevoerd erg belangrijk zijn. Omdat ons vermogen om direct te bewegen, onze activiteiten zoals wandelen en hardlopen plaatsvinden in het enkelgewricht, is het erg belangrijk om dit gebied volledig te genezen. Wanneer herstel is bereikt na het chirurgische proces, moet de patiënt beginnen met oefeningen zonder tijd te verspillen. Het is erg belangrijk om de enkel en de omliggende spiergroep met fysiotherapie en revalidatiestudies weer op hun oude sterkte te brengen. In de eerste periode zijn het omhoog houden van de enkel en het aanbrengen van ijs erg belangrijk voor het comfort van de patiënt.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  Ik wil informatie ontvangen via sms en e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng, indien van toepassing, cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Chat openen
  Gözde International Hospitals
  Kunnen we je helpen?